2010/06/21

Paitavarasto kasvaa...Kun noista bodyista nyt innostuin niin tuli tehtyä taas muutama lisää. Edelleen kaavana Ottobren hyväksi myös käytössä osoittautunut kirjekuorikaula-aukkoinen body.
Ja kukapa noita kankaita voisi vastustaa! Sampsukasta oli pakko tuota ihanaista pöllökangasta tilata ja tietenkin molemmissa väreissä. Mukaan tarttui myös keltaista norsukangasta, josta tein myös pikkuneidille t-paidan.

Koska vauvaruuan värjäävyys on jotain ihan käsittämätöntä, vähän hirvittää varsinkin tuo pöllökankaan valkoinen pohjaväri. Harmittaa jo valmiiksi jos ja kun se ei pian enää ole valkoinen...Onkohan vauvanruoka- ja vauvanvaatetehtailla muuten joku salaliitto??

-Piia

5 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaan ja iloisen värisiä bodyja ja paitoja! Ja kyllähän se vähän meinaa harmittaa, kun uusi vaate ottaa vaikka mustaherukkamehusta osumaa... Meillä ei ainakaan enää ruokalappuja suostuta pitämään, joten värivahinkoja tulee.

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita ja tuotoksia! :) Tuo pöllökuosi onkin kivan kokoista (suurempaa kuin olin ajatellut)! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä molemmat! Tuo pöllökangas toimii tosi kivasti pienissäkin vaatteissa. Mä en ole tuota bodyjen ompelua vielä oppinut. Vinkkejä?

  VastaaPoista
 4. No ihan tosi hienoja! Kovasti houkuttelee ompelukset nyt.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!:)
  Turkoosissa pöllöbodyssa on muuten jo tahra... Ei kuitenkaan ruuasta vaan hupparin vuoresta värjäytyi punaista paidan kaulukseen, että näin!

  Ja rohkeasti vaan NorppaStiina bodyja ompelemaan! Yhden kun teet, huomaat, että eipä se juurikaan poikkea muusta ompelusta!:)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.