2015/06/04

matkustan ympäri maailmaa



Reilu viikko töitä jäljellä ennen kesälomaa. Tänä vuonna onkin kova paine saada kaikki valmiiksi ennen lomaa, sillä suuntaamme pienelle kesälomamatkalle heti ekana lomapäivänä. Aikaisempina kesinä olen jatkanut töitä "ihan vähän" vielä lomalla, joten ehkä vain hyvä, että nyt sellaista mahdollisuutta ei ole. Jaksaa, jaksaa...


Molemmat lapsemme ovat olleet kovasti kiinnostuneita siitä, missäpäin reissaamme, yhdessä tai erikseen ja ajatuksissani on ollut hankkia lapsille karttapallo, jolloin etäisyydet ja mittasuhteet olisi helpompi ymmärtää.Olen jopa katsellut tyylikkäitä, aikuisen sisustussilmää miellyttäviä palloja, mutta hylännyt ne kovan hintansa takia ja päättänyt ostaa "joskus" ihan tavallisen. Mutta viime viikolla Suomalaisen kirjakaupan alepöydällä onnisti!

Tämä mustavalkea pallo kustasi 19,90 ja mikä (lasten mielestä) parasta, sen saa värittää itse. Mukana tuli valkotaulukyniä, joiden jälki on poispyyhittävissä. Ja kyllä meillä on nyt väriteltykin. Tästä taidattekin jo arvata kesän ensimmäisen matkakohteemme...

-Paula

5 kommenttia:

 1. Meillon tää sama, myöskin suomalaisen alepöydästä vuosi sitten bongattu, aikuisen sisustus silmää miellyttää ja kunhan poika kasvaa, saa väritellä palloa mielin määrin! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva! Itsekin myös miettinyt karttapallon ostamista, mutta just sellaista mikä miellyttää myös omaa silmääni. Pitäiskö minun käydä kirjakaupassa onko täällä meilläpäin tuollaista..

  VastaaPoista
 3. Hei toihan on tosi kiva :) Meiltä löytyy mun lapsuusajan karttapallo, joka on semmoinen sinipohjainen peruskarttapallo. Vähän vähemmän silmiä hivelevä. Siksi se löytyykin vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan työnnettynä.

  VastaaPoista
 4. Oi tuommoisen pallon minäkin haluaisin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.