2015/06/26

uuden alku

http://pilkkeita.blogspot.fi/
 
 
Tämä on osaltani viimein postaus piipadoossa. Yli kuuden vuoden mittainen matka on tullut päätökseen ja on aika aloittaa jotain uuttaa. Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin, kevät on kulunut pohtiessa blogin jatkoa, yhdessä vai erikseen vaiko enää ollenkaan. Ajatus ihan omasta blogista on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa ja nyt on aika ottaa tuo askel jostain uudesta, ihan omillaan. Samaan aikaan pelottaa ja jännittää, mutta myös innostaa ja inspiroi ihan uudella tavalla.
 
Piipadoon kirjoittaminen yhdessä Paulan kanssa on ollut valtavan hieno kokemus, joka jää elämään nyt omaa elämäänsä bittiavaruudessa hamaan tulevaisuuteen. Iso kiitos ystävälle yhteisistä blogivuosista! Ja iso kiitos omasta puolestani myös ihan jokaiselle lukijalla siellä ruudun takana!
 
Oma matkani jatkuu nyt uudessa pilkkeitä -blogissani, joka jatkaa siitä mihin piipadoossa jäin. Pilkkeitä on omaa aikaani, muistikirja kauniille asioille ympärilläni ja tapa pitää yllä innostusta käsillä tekemiseen, bloggaamista arjesta ja juhlasta omaksi ilokseni ja toivottavasti edelleen myös muutaman muun. Mikäli haluat hypätä mukaan, TÄÄLTÄ minut löytää!
 
Aurinkoisin ajatuksin, surullisena yhden ajan loppumisesta ja samalla innostuneena uudesta, Piia

4 kommenttia:

  1. Oih! Olen koko blogitaipaleeni lukenut blogianne. Fanittanut, myötäelänyt, ihaillut, innostunut... Onnea jatkoon ja klikkasinpa heti uuden blogisi lukijaksi. Jännityksellä odotan mitä ihanaa keksitte erillänne. ❤

    VastaaPoista
  2. Onnea uusille poluille. Pitääkin klikkailla sinne itsekin :) Ihanaa kesää molemmille!

    VastaaPoista
  3. Kivaa että jatkat bloggaamista :) Mua on vähän masentanut kun niin moni on lopettanut tai hyytynyt ja hiljentynyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.