2013/06/07

Ukkospäivän herkuttelut

Helle taukosi hetkeksi, ukkosella ei päässyt uimaan ja pyöräilemään ja isukkikin lähti työreissulle. Lasten harmitusta lievittämään päätettiin hetken mielijohteesta tehdä Rocky Roadia, eli karkkisuklaatia.
Citymarketissa tarjouksessa olleesta vaahtokarkkipussista se lähti. Lisäksi valikoitiin irtokarkkihyllystä mukaan kourallinen vadelmamarmeladikarkkeja ja iloisenvärisiä suklaapastilleja. Sillä välin kun lapset saksivat isoimpia karkkeja palasiksi, sulatti äiti yhteensä n 300g kotoa suklaata ja siihen sekaan n 20g voita. Sen jälkeen ainekset sekoitettiinnlevyesti ja lapattiin leivinpaperille pellin päälle. Jähmettymistä nopeutettiin nostamalla tämä suklaalevy ensin reiluksi puoleksi tunniksi pakkaseen ja sen jälkeen jääkaapissa vierähti toinen tovi. Lopputuloksesta nauttivat kaikki.

-Paula

4 kommenttia:

 1. Oi voi, auttaiskohan Rocky road myös meidän talouden ahdistukseen isin työmatkasta? Ahdistunein taitaa tosin olla äiti, jolle 2 x kolmevee on välillä vähän liikaa.. toisaalta, suklaa auttaa ehkä eniten myös nimenomaista äitihenkilöä. ;) Näyttää kyllä herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon vahvasti, että suklaa auttaa kaikkeen ja onhan se hyvä lastenkin jooppia!

   -Paula

   Poista
 2. Ooh, must get some! :) Olen usein meinannut tehdä, joten pitäisikö sitä nyt repäistä vaikka juhannuksen kunniaksi. Siis ensi viikolla :D Ei niin, että leipasenpa vaikka ensi joulun kunniaksi :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.