2013/06/06

Pelkkää paperia

Muistatteko vielä nämä lapsena taiteillut paperiset lelut? Miksiköhän niitä oikein suomen kielellä kutsutaan? Jo aikapäiviä sitten bongasin TÄÄLTÄ, kuinka niistä oli tehty lampunvarjostin.


Meillä kun seinät (kirjaimellisesti) huutavat akustointia, aloin askartelemaan niistä taulua. Tähänkin tilkkuhommaan menee aikansa, mutta yritän sitä aina silloin tällöin kasvattaa. Nyt kokona on n. 30 x 30 cm.


-Paula

12 kommenttia:

 1. Mikä ajoitus. Juurikin postailin kuinka mulla on kyseinen lampunvarjostin tekeillä ;) "Muutama" nokka (mulle nokka, monelle kai paperikirppu) vielä puuttuu. Helppoja, mutta kyllä noihinkin saa aikaa kulumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppuja tosiaan! Onpa hassu sattuma, että olemme näin yhtä aikaa liikkeellä, mutta tuo lamppuhan on todella kaunis. Ja kyllä, yksinkertaiseen taitteluun menee siihenkin aikaa, kun niitä tarvitaan satoja.

   -Paula

   Poista
 2. Tästä ei voi tulla kuin komea! Näyttää jo nyt hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, toivotaan. Tuskastttavan hidasta tämä projekti ja välillä aina unhoittuukin tekeminen.

   -Paula

   Poista
 3. Makee idea! Nyt vaan hölmöläinen kysyy, että millä te kiinnitätte ne toisiinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita liimataan sillä tavalla päällekkäin, että lopulta jokaisessa kärjessä on kaksi päällekkäin.

   -Paula

   Poista
 4. Nuo on nokat ihania ja jotenkin koukuttavia. Mulla on ollu noista nokista tehty taulu, mutta nyt muutossa se kärsi niin pahasti, että piti siitä luopua. Tai nytkun oikein miettii niin nehän olikin liimattu taustaan kiinni toisella tavalla, ei noin nokkavasti...heh:) Innolla odotan sun lopputulosta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukuttavia, mutta välillä turhauttavan hidasta. Nämä on tosiaan limittäin toistensa päällä kiinni, eli aika tukevasti. Vielä harkitsen, voisiko sinne saada jotenkin ledivalon taakse, kun valaistuna paperi kuultaa niin kauniisti läpi!

   -Paula

   Poista
 5. Meillä näitä on taiteltu eri kokoisia ja värisiä iso kasa esikoisen toimesta. Eipä ole tullut mieleen, että minäkin voisin näistä kukonnokista jotain tehdä.

  VastaaPoista
 6. Moikka,
  Olisi huikeaa nähdä nämä valmiina. Auttavatko kuinka paljon kaiun poistossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitääpä katsoa. En kyllä osaa sanoa, paljonko mikäkin vaikuttaa kaikumisessa.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.