2012/05/05

Ulos kaapista


Tämä on ollut to do-listallani siitä saakka kun ensimmäistä kertaa jossain blogistanian uumenissa tuunatun palopeitteensuojan näin, eli aika kauan! Viimein innostuin sen toteuttamaan ja nyt palopeite on päässyt seinälle uudessa pussissaan, jossa se on helpommin käden ulottuvilla hädän sattuessa kun kaapin pohjalla. Toivotaan kuitenkin, että edellekkään ei palopeitteelle käyttöä tulisi, olkoon ihan vaan seinäkoristeena!


-Piia

10 kommenttia:

 1. Onpa kiva! Tuo mukavasti väriä keittiöönkin :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut sama projekti suunnitteilla 10- vuotta, en tajua miksi se jää Aina tekemättä.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen! Meillä peite roikkuu eteisessä avainten seassa juuri ulkonäkösyistä.. Pitänee tehdä asialle jotain!

  VastaaPoista
 4. Hmm. Hyvän näköinen. Olen jotenkin kuvitellut, että sen pitäisi antaa olla alkuperäisessä kuosissaan, että oudompikin keittiösi käyttäjä tai apuun tuleva naapuri löytää palopeitteen. Lienenkö väärässä..

  VastaaPoista
 5. Koskahan saisi itse aikaiseksi...ollut jo aika pitkään sillä to-do-listalla...
  Omastasi tuli kyllä kaunis:)

  VastaaPoista
 6. Purnauskis, kiitos! Tosiaan vähän väriä keittiöön, ja jos sitten jossain vaiheessa kyllästyy niin ainahan voi ommella uuden! :)

  Saariston kasvatti, Elina ja Niinu, haastan teidät ompelemaan omanne! ;D Mistähän se johtuukin, että ne yksinkertaisimmat ja niin nopeat ommellukset aina meinaavat jäädä tekemättä?

  Tanja K, kuka ikinä ensimmäisenä on palopeitteensä tuunannut, hatunnosto sinne! :)

  Anonyymi, täytyy myöntää, että olen niin turhamainen kodinsisustaja, että alkuperäisessä kuosissa olevaa palopeitettä en keittiöni seinälle halunnut, vaikka joihinkin tiloihin varmasti oikeassa asussaan sopiikin, ja tosiaan on helpommin vieraan hoksattavissa.
  Toivottavasti saa edelleen olla toimettomana tämä kapistus, mutta ehkä se kuitenkin on tosipaikan tullen helpommin havaittavissa tuossa ei oikeassa pussissa seinällä kun oikeassa jossain kaapin perukoilla! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 7. Hauska idea! Mua aina harmittaa meidän palopeite, joka ei ole todellakaan kauneudella pilattu. Pitääkin muistaa tuo idea!

  VastaaPoista
 8. Hieno! Minusta tää on loistava ajatus. Harmi, että meillä on keittiössä niin vähän seinäpinta-alaa, että palopeite saa edelleen pölyttyä jääkaapin päällä.

  VastaaPoista
 9. Jepsis, eipä tullut mieleenikään, että senkin rumiluksen tilalle voisi tehdä kauniin päällyksen. Meillä palopeite on siis siivouskaapin sisäpuolelle, josta se ei näy, mutta nyt voisin harkita sitä jopa seinälle, jos surauttaisi uuden päällisen. Hassua, että vaikka sitä tekee kaikenlaista, niin joskus on kuitenkin ihan puusilmä. :D Kiitos siis ideasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.