2012/05/28

Näin teinKerroin taannoin hankkimastani vanhasta laatikosta ja kyselin vinkkejä mitäkö sille tekisin ennen kuin sen seinälle ripustan. Kiitos kaikille vinkkejä ja ehdotuksia antaneille, nyt pienellä tuunauksella varustettu laatikko on päässyt paikalleen ja tykkään siitä todella paljon!
Ja mitäkö sitten tein. Laatikon puhdistuksen jälkeen vein laatikon vierailulle rautakauppaan, jossa laite osasi kertoa värikoodin maalille, jolla laatikon etureuna aikanaan on maalattu. Juuri kyseistä maalia ei löydetty, mutta hyvin lähelle päästiin pitkällisellä maaliliuskojen vertailulla ja tällä maalasin sitten laatikon reunat, muuten laatikko jäi entiselleen. Itseäni olisi himottanut kovasti valkoisten kolmioiden maalaaminen laatikon taustaan kuten Kolmannessa kerroksessa oli tehty, mutta mieheni ei tästä niinkään innostunut, joten päädyin tässä vaiheessa asettelemaan taustalle seinällä aiemmin olleita kortteja. On se vaan mukavaa, kun jotain kauan haaveilemaansa viimein löytää ja sen paikalleen saa! :)

Kuvat eivät valitettavasti ihan tuo oikeutta tuolle kaunokaiselle, toukokuu on ollut sellaista huhheihulinaa, että kotona on tullut vain pyörähdettyä opiskelun, töiden ja pihanlaiton välissä, ja kuvausolosuhteet eivät ole osuneet juuri silloin ihan idealistisiksi. Mutta pääasia on, että aurinko paistaa ja nurmikko vihertää ja kesälomakin häämöttää jo jossain tulevaisuudessa! :)

-Piia

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.