2012/05/15

Kevään ensimmäiset


Kevät tuntuu olevan ainakin täällä keskisessä Suomessa normaalia myöhemmässä, vai johtuuko se vain siitä, että tänä keväänä me kirjaimellisesti katsomme kun ruoho kasvaa, ja se tosiaan on sanonnan mukaisesti hiiiiidasta!
Jotain vihreää oli pihaan jo saatava, ja äitienpäivän kunniaksi istuttelin laventeleja sun muuta pientä sinne tänne. Ruukut loppuivat alkuunsa ja pikapika ompelin kahdelle pienimmälle laventelille astiaksi samanmoiset kernikankaasta ommellut pussukat, kun jossa viime vuonna kasvattelin yrttejä. Tätä lajia ommellaan epäilemättä tänä kesänä lisää kaikesta ylijäämäkernistä mitä taloudestamme löytyy! :)

-Piia

4 kommenttia:

 1. Mikä mahti-idea! Valuuko kasteluvedet miten pahasti lattialle? Laitoitko pohjalle soraa tms? Minulta löytyisi vahakangasta ja ruukut on loppu myös...

  VastaaPoista
 2. Nonni. Nyt se tapahtui. Tuli se kuningasidea mitä mä pätkästä maatuskavahakangasta teen. :-D
  Onkos toi rakenne minkämoinen? Ommeltu kaksinkertaisena, vai?

  VastaaPoista
 3. Purnauskis, ei ole vedet menneet näistä läpi, vaikka nämä on tehty vuorittamatta! Nämä ovat kuistin portailla, joten sinällään ei haittaa, vaikka vähän fuskaisivatkin läpi. Ja soraa olen pohjalle laittanut.

  Marjuska, nämä tämän kevään versiot ovat tosiaan yksinkertaisia, lähinnä omasta laiskuudestani johtuen, piti saada jotain ja nopeasti! ;) Samoin tämä kerni oli erinomaisen hankalaa ommeltavaa! Viime kesäiset Marimekon kernistä ommellut sen sijaan ovat myös kernillä vuoritettuja.

  AnniK, kiitos! :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.