2012/02/19

Deer oh deer!
Ihastuin jokin aika sitten näihin söpöihin linnunpönttöihin ja ajattelin tilata niitä neidin huonetta koristamaan, kunnes eksyin tänne ja löysin ohjeen suloisiin bambeihin ja päätin, että teenpä itse näistä vähän vastaavan ketjun.

Ensin oli tarkoitus liimata sivulta tulostettavat valmiit bambi-aihiot pahville, mutta päädyinkin jäljentämään ne kuvioiduille pahveille, joita jäi yli tästä neidin huoneeseen tehdystä lippunauhasta, ja tekemään vähän pelkistetymmät versiot bambeista.

Tämä ei ollut mikään pika-askartelu, todella aikaa vievää puuhaa, mutta kyllä niistä vaan valtavan ihania tuli! Nyt lauma roikkuu neidin ikkunassa ihmettelemässä!

-Piia

5 kommenttia:

 1. Ihania. Maippu sai juuri eilen taiteltavia kissoja lahjaksi. Ne oli kyllä aika pika-askarteluja ja valmissellaisia myös. Kivoja niistä tuli kyllä!

  VastaaPoista
 2. Hihii, tuo nauha saa ne näyttämään joulupukin poroilta, jotka on valjaissa. :)

  VastaaPoista
 3. Tää on huikea! tosi kiva! tykkään :) sulla on muutenkin tosi mukava blogi!

  VastaaPoista
 4. Henni, minäkin olen useasti ihastellut kaikkia valmistaittelusettejä ja varmasti niiden kanssa paaaaljon helpommalla pääsisi! ;)

  Neulisti, ehkä täytyykin tehdä jouluksi punaiset porot! :)

  Niinu, kiitos, niin minustakin!

  akissfromthepast, mukava kuulla, että blogista löytyy mukavaa luettavaa! Meitähän on itseasiassa kaksi täällä ruudun takana, allekirjoittanut ja ystäväni Paula, yhdessä siis Piipadoo. :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.