![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_NyU6_OvumaRhUQlsfcJRPbrQ-CtqSS-_8zVdrHK6QNxkdO6uHD2lmHbw-94LmgeJ8RFFr_iC8AwUfdJE8hPdmEJwg9MoHfgJ3fyt_cE2Lg75MWgL1iu7bd6f6ZcrTvOcWJNweNQ7Y5U/s400/Kuva+245.jpg)
Tällä kertaa inspiraatio tuli uudesta Maraboun appelsiinisuklaasta, joten kuoretkin värjäsin oransseiksi. Maku onnistui melko hyvin, mutta kiilto jäi vaatimattomaksi. Värikin olisi voinut olla intensiivisempi.
Matto-ongelmaani sain taannoin lukijoilta niin hyviä vinkkejä, että haluaisinkin kysellä teidän macaroon-kokemuksianne. Mitkä ovat parhaat vinkkisi? Olisin myös kiinnostunut kuulemaan, millä värjäät kuoret, sillä en ole ollut tyytyväinen pastaväreillä saamaani tulokseen; väri jäi taas hailuksi, vaikka laitoin mielestäni väriä ihan riittävästi. Entä millaisia täytteitä käytät?
-Paula
Mun Macaronleivokset on yleensä ihan valkoisia tai häivähdyksen vaaleanpunaisia jos teen mansikkatomusokerilla.
VastaaPoistaTäytteeksi parasta on pelkkä lemoncurd :9
Nää on muuten tosi kätevä pakastaa.
Vinkkejä en osaa kertoilla, koska en oo ikinä kokeillu. Mutta tästä tuli innostus, että pitäisipä kokeilla.. :)
VastaaPoistaVoisitko laittaa ohjeen jolla noita macaron-leivoksia teet?
VastaaPoistaHeippa! Tuota mansikkatomusokeria kerran käytinkin ja huomasin, että sillä saa kivan värin. Valkoista kokeilin kerran, mutta se ruskettui uunissa, vaikka oli vielä keskeltä raakaa :(
VastaaPoistaTäytteissä lemoncurd tai lime on kivan raikas. Tuon pakastamisjutun olinkin unohtanut.
Reseptinä olen käyttänyt Pariisilainen macaronleivos-kirjan perusreseptiä, joka löytyy myöstäältä:
http://maisondequartier.com/kaisla/pariisilainen-macaron/#video
-Paula