2011/07/21

Yrttisäkit


Erilaisia istutussäkkejä ja pusseja on näkynyt kevään ja kesän aikana useissa lehdissä. Uusimmassa Avotakassa oli kuva Marimekon myymälän edustan kasvusäkeistä ja siitäpä inspiroituneena kaivoin vauvanruuan tahriman vahakankaan kaapista ja surautin kolme erikokoista kasvusäkkiä yrttejä varten.
Vaikuttavat oikein toimivilta ja yllättävänkin tukevilta. Olivat nopeita ommella, tosin suosittelen käyttämään esim. farkulle tarkoitettua ompelukoneneulaa. Omasta valikoimasta ei löytynyt kuin tavallisia neuloja ja niitä kuluikin sitten neljä...

-Piia

8 kommenttia:

 1. Onpas hienot! :) Hyvä vaihtoehto keraamisille! Ruukut on ihan sika kallita mun mielesta kaupassa ja niitä ei ole koskaan tarpeeksi!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi kivat! Ja kuosikin ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania säkkejä. Ja tuo kuosi on niin nam!

  VastaaPoista
 4. Vautsi, kivoja yrttisäkkejä tosiaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitosta kaikille! :)

  Minäkin rakastan tuota Puutarhurin parhaat-kuosia. Harmi vaan, että vahakankaat toimivat käytössä aika huonosti, en tiedä onko vika ruuassa vai vahakankaiden laadussa, mutta kaksi pientä lasta ja tomaattikastikkeet eivät vaan ole toimiva yhdistelmä! Kuukauden päivät tämäkin liina palveli ja sen jälkeen oli jo niin pahasti värjääntynyt, että päätyi kaappiin. Hinta-laatu-suhde ei mielestäni oikein kohtaa.
  Mutta onneksi se sai nyt uuden käyttötarkoituksen!:)

  Veikkaanpa, että näitä tulee tehtyä vielä lisää, ajattelin, että voisi ihan pressustakin kokeilla vähän isompia. Talvisäilytyskin on tavallisia ruukkuja kätevämpää!

  -Piia

  VastaaPoista
 6. Hauska idea ja oikein tyylikäs toteutus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.