2011/07/15

Koruilua


Kesälomalle sopii pienet kiireettömät askartelut, kokeilin siis korujen tekemistä vanhoista lusikoista.

Omaan kaulaan ripustettavaksi taoin hopealusikan sileäksi ja hakkasin meistillä lusikkaan sanan perhe latinaksi ja kiinnitin riipuksen vanhaan hopeaketjuun. Kuten kuvasta näkyy, innoistuksissani L-kirjain meni nurin päin, mutta oikeastaan se tuo sopivan persoonallisen ilmeen koruun, mikäpä perhe sitä ihan täydellinen olisikaan! ;)

Äidilleni tein korun, johon yhdistelin lusikkaa ja muutamaa vanhaa käyttämätöntä kaulakorua. Tähän lusikkaan tuli teksti mummi.

Yksinkertaiseen vaijerikaulanauhaan vaihdoin Aarikan riipuksen tilalle kauniin lusikan varren, muuta se ei tarvinnutkaan!

Lepposin lomaterveisin
-Piia

8 kommenttia:

 1. Vau, onpas loistava idea! Todella ihastuttavat lopputulokset, niin persoonalliset mutta ei liian hörsyvät. Pitäisköhän itsekin kokeilla jotain vastaavaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi inspiroivia (laatikossa odottelisi yksi paketti vanhoja hopealusikoita...)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita koruja, monesti olen itsekkin haaveillut tekeväni jotain vanhoista hopea lusikoista. Aikani vaan karkaa jonnekkin :).

  VastaaPoista
 4. Olikos Piia sulla näitä meistikirjaimia itsellä olemassa...

  Olisin halunnut kälylle antaa lahjaksi beloved verkkokaupan kakkulapion, mutta en nyt ole saanut vastausta sieltä. Tarvitsisin kakkulapion torstaihin mennessä. Sitten täytyy keksiä joku muu idis, jos tää ei tärppää.

  Olisi pitänyt vaan heti sieltä käsityömessuilta ostaa, kun asia oli mielessä.

  VastaaPoista
 5. Henni, minulta löytyy meistikirjaimet ja niitä on toki mahdollista lainata, mutta jos haluat omaksesi, niin Clas Ohlson myy näitä, sieltä siis omanikin olen ostanut, alle kahdellakympillä saa kirjaimet a-z ja numerot 0-9!

  -Piia

  VastaaPoista
 6. Kiitos tiedosta. Täytyy tehdä päätöksiä tässä. Olisihan nuo ihan kätevät olla olemassa... vaikkakin omistan aika monta muutakin kätevää käsityövälinettä ;) , jonkun mielestä voisi sanoa ehkä, että liian monta.

  VastaaPoista
 7. Kyllähän noita enemmän ja vähemmän käteviä löytyy allekirjoittaneeltakin kaapit pullollaan! ;)

  Laita sähköpostia, jos haluat tulla meistejä lainamaan, se kyllä passaa, jos et itsellesi kaapintäytettä lisää halua!

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.