2010/09/03

Mustavalkoiset

Kaapissa odotelleet bodynpalat sain viimein eilen hurautettua muotoonsa. Molempien ihanat kankaat on tilattu Iikku-Kiikusta. Hihat tein kuitenkin yksivärisestä trikoosta, osittain syystä, että en raaskinut kuviollisia tuhlata, ja toisaalta rauhoittaa vähän, sillä mustavalkoinenkuvio on aika intensiivinen.

Nyt muutaman raglanhihaisen bodyn ommelleena alan pikkuhiljaa tykästyä malliin, pääasiassa koska on hieman nopeampi tehdä kuin esim. kirjekuorikaula-aukkoinen.
Kokeilin kiinnityksessä ensimmäistä kertaa kam-neppareita, mustat ovat aika huomaamattomat (varsinkin huonossa valossa otetussa valokuvassa ;) ), mutta taidan silti pitää tavallisista rengasneppareista enemmän, ainakin tälläisissä perusompeluksissa.

Ja ettei ihan väritön tämä postaus olisi, minulla on ilo lisätä siihen tämä söpö tunnustus, jonka Anetelta saimme, iso kiitos! :)


Ohjeet tunnustuksen mukana ovat seuraavat:

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you

2. List 3 things you love

3. Show a picture you love and explain why

Omalta osaltani vastaan seuraavasti:

Kolme asiaa, joita rakastan ovat nämä kaksi ja tietenkin heidän isänsä. <3

Haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin Tingelstiinalle. Hänen ihania herkkujaan olen itsekin joskus päässyt maistamaan, ja voin vain ihaillen katsella millaisia kakkuja syntyy kun asiansa osaa! :)

-Piia

2 kommenttia:

  1. Ihanat bodyt olet tehnyt. Yksiväriset hihat ovat kyllä todellakin oikea valinta noille kankaille.
    Ja tuo kuva :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköiset bodyt! Samaa mieltä kuin aeno, yksiväriset hihat ovat nappivalinta. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.