2010/09/01

Moda, anyone?

Uusin Moda tupsahti eilen. Jotenkin aina käy näin, että kun tilaan jonkin lehden, niin tuntuu, että en enää löydä toteutettavaa. Ekalla vilkaisulla tuo jättiläismäinen kaulurihuppu (18) näytti kätevältä, mutta ah, niin kasarilta. Debbie Bliss-jakku (22) oli tietenkin ihana, mutta paljon on kiinni oikeasta lankavalinnasta. Ehkä sopivilla lankaoivalluksilla voisin kokeilla lapasiin tai sukkiin. Teoriassa myös raitajakku (31) ja lyhythihainen jakku (33) olivat sieviä, mutta tuskin kannattaa itse tehdä näin "perusmalleja", kun valitettavasti langat maksavat paljon enemmän kuin valmiit vastaavat kaupoissa.

Mutta ei huolta! Useasti lämpenen malleille vasta vähän myöhemmin tai kun näen jonkun blogissa omannäköisensä toteutuksen. Kysynkin siis, löysitkö sinä syksyn Modasta jotain, minkä aiot toteuttaa?

-Paula

3 kommenttia:

 1. Kaksi kertaa selattu läpi ja pakko myöntää, että tilauksen lopettaminen kävi mielessä. Jotenkin tuntui, että nämä on niin nähty. Erityisesti harmittaa tuo ompelumallien vähyys ja ovat yleensa liian tätimäisiä tai juhlavia.

  Neulomiseen ei konttaavan vauvan kanssa haluaisi nyt alkaa, kun tietää, että valmistuminen venyy tai jää jopa kesken. Olisikohan tässä elämänvaiheessa siis SK parempi vaihtoehto Modalle?

  VastaaPoista
 2. Minusta myös tuo uusin Moda oli todella nihkeä! Odotin kieli pitkällä että syksyllä tulee varmasti ihania vauva- ja lastenneuleiden ohjeita mutta ei...

  VastaaPoista
 3. Mulla tuntuu käyvän sama juttu käsityölehtien kanssa. Ainakin kun päätän tilata lehden niin sieltä ei sitten löydykään mitään kivaa. Sama juttu sekä Modassa että Suuri käsityölehdessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.