2010/07/13

Nappikorut

Eräällä ihanalla oli syntymäpäivä ja askartelin hänelle nappirannekorun ja korvikset. Lähtökohta oli tämä hauska kirpputorilta löytynyt nappimatto. Jotenkin minulla on muistikuva omasta lapsuudesta, että näitä nappeja olisi ennen vanhaan käytetty alusvaatteissa. Toki voin olla väärässä ja korjata saa, kivoja kuitenkin ovat!

Ajattelin ensin tehdä rannekorun metallilankaan kuten tämän jonkun aikaa sitten tein, mutta yhteistyö metallilangan kanssa ei sujunut, joten koru on sidottu ihan peruspuuvillalangalla. Tämä olikin parempi vaihtoehto, sillä hetken pujottamisen jälkeen napit asettuivat itsekseen kauniisti "päällekäin" ja lopputuloksena koru on molemmin puolin samannäköinen. Lukko rannekoruun on vanhasta, käyttämättömästä kaulakorusta.
Tein vielä korvakorut samoista napeista Hipun innoittama. Valmiita lukko-osia korviksiin ei ollut, joten eräät käyttämättömät korvakorut meni purkuun ja uudestaan muotoiluun.


Vielä vähän silkkipaperia, kaunis rasia ja tuotelappu ja paketti uudelle omistajalleen!


-Piia

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanat korut ja huippuhieno kirppislöytö! :)

  VastaaPoista
 2. söpöt korut ja ihanasti viimeisteltynä paketilla ja tuotelapulla <3

  VastaaPoista
 3. Saitko pitämään kuumaliimalla kun mä en saa?

  VastaaPoista
 4. Kuumaliimalla napit laitoin, ihan hyvin tuntuivat pysyvän, tosin varoittelin kyllä lahjansaajaa, että voivat kovassa käytössä irrota. Nämä napit ovat ikäänkuin kangasnappeja, joten varmaan pysyvät paremmin kuin ihan muoviset.

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.