2010/04/17

Norsuinen kesäpuku

Kesää kohtihan tässä jo kovaa vauhtia ollaan menossa, joten pikku-ukolle syntyi ensimmäinen kesäpuku viimeisestä palasta Jofotexin ihanaista norsua. Kaava on Ottobresta (numeroa en muista) muokattu ja se oli oikein mukava ommeltava, näitä on siis odottettavissa lisää, ainakin käyttäjätyytyväisyys oli huomattavaa! :)


Mutta nuo nepparit... @#%:O.... edelleen onnistun vähintään yhden kaikesta keskittymisestä huolimatta laittamaan nurinpäin, tai sitten puolikkaat eivät mene täydellisesti kohdakkain ja tulos on tämännäköistä kun hikihatussa nepparia pihdeillä irroittelen. ARGH!!

Onko hyviä vinkkejä neppareiden laittoon? Toimivatko nepparipihdit myös rengasneppareihin? Tällä hetkellä käytän siis vasaraa ja paketin mukana tullut muoviaihiota.

-Piia

8 kommenttia:

 1. Kyllä nuo pihdit pitäisi toimia rengasneppareihinkin. Itselle tuli ainakin neppareiden mukana se pihteihin sopiva pala, jolla niitä laitellaan. En ole pihtien saamisen jälkeen vasaraa heilutellut, on niin paljon helpompaa. Söpö hellepuku ja pikkuinen poju! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva puku pikkumiehellä ja tosiaan kovin tyytyväiseltäkin poika näyttää. Itselläni on myös pikkuinen poika (11/09), jolle on periytymässä lähinnä tytöille sopivia kesävaatteita...

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas ja söpöinen malli!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Täytyy varmaan pihteihin investoida jos pääsisi siten vähemmällä ärripurrilla! ;)

  Henni, myös minun pikku-ukkoni on 11/09 syntynyt! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 5. Ihana puku! Mulla on nepparipihdit ja ne on ihan mahtavat. Ovat maksaneet itsensä jo todellakin takaisin. Kannattaa vertailla hintoja. Omani ostin (muistaakseni) myllymuksuilta ja ne makso alle 20€ kun olen nähnyt samat pihdit hintaan 45€!

  VastaaPoista
 6. :) Sepä hauska sattuma. Meidän poika syntyi 6.11. Oletko muuten jonkun kanssa kimpassa tilannut kankaita jofotexilta vai kuinka? Toi norsukangas olisi ihanaa ja sitten kelta-vihreä nattåget houkuttelisi kovasti.

  VastaaPoista
 7. Kovin on samanikäisiä poijaat, 9.11 syntyi meidän pikku-ukko! :)

  Joo, kimppatilauksena kankaat tilasin, postimaksut Joxotexilta Suomeen ovat noin 20 euroa, yksin tulee siis aika kalliiksi tilata.

  -Piia

  VastaaPoista
 8. Noo on joo :) Ei olla kuitenkaan taidettu olla samaan aikaa sairalaanmäellä, kun sunnuntaina aamupäivästä jo kotiuduttiin.

  Kiitos tiedosta. Täytyypä miettiä josko jotain kimppatilausta alkaisi hoitamaan tässä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.