2010/04/23

Kungligt och härligt

Kollega katseli yhtenä aamuna töissä tätä kuvaa. Kotimatkalla minulle sitten välähti, millaisen kilukukkaron hänelle teen. Teemaa ei tarvitse hakea kauempaa kuin täältä hänen blogistaan.Kukkarosta tulikin sitten kierrätyksen ja yhdistelyn lopputulos. Kuva on muokattu kuninkaallisesta logosta, tulostettu siirtokuvapaperille ja silitetty kiinni. Ihan blingblingin takia lisäsin muutaman tähden tuomaan kimallusta. Pykäreunus on pelkkää kikkailua, jonka meinasin jo jättää tekemättä, kun pohdin teknistä ratkaisua ja epäilin onnistumistani. Onneksi kokeilin, sillä se tuo kyllä näköä ja kuninkaallinen keltainen (kirpparilöytö) sopii värinä loistavasti! Tätä ideaa pitää hyödyntää myöhemminkin.

Vuorissakin piti vähän temppuilla. Vuori on vanha, valkoinen ikkunaverho, jonka olen värjännyt siniseksi jo aikaisemmin. Tein sabloonalla ja Decotex pen -kynällä sinne kruunuja. Ensiksi yritin tehdä ohjeen mukaan kalvolle ja siirtää kankaalle, mutta taaskaan en saanut niitä kalvosta irti repimättä hermojani, ja kuvioita. Onko jollakin hyviä vinkkejä tähän tekniikkaan?


Vuorin kuva on vähän huono, mutta josko tästä tekniikkakuvasta saisi ideasta kiinni.


Tässä vaiheessa kollegan ammatti ei liene enää kenellekään epäselvä? Allekirjoittanut jos tekisi itselleen, niin taitaisi olla hieman eri kruunu. Kukkaro pääsi hyvään kotiin ja oli kuulemma ihana. Ihanaa!

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.