2010/04/25

Eräänä talvisena viikonloppuna.

Tarkoitus oli lähteä viikonlopun viettoon Etelä-Suomeen ja lapsimessuille, mutta talvinen keli laittoi suunnitelmat uusiksi. Ryhdyinpä sitten hieman ompelemaan, kun näitä oli toiveissa saada vähän lisää.


Jonkun laitoin jo itselle syrjään, yhden otti lapsi leikkeihinsä, ja muutama meni kokeeksi Taitomaahan kaupalle.

Sitähän voisi kuvitella, että tämä on loistava keino tuhota pienet tilkut, mutta ei se aina niinkään mene. Välillä on pakko leikata jokin puhutteleva kangas ja pian varmaan huomaa katselevansa kangaskaupassa pakkaa sillä silmällä täydelliseksi vuorikankaaksi. Hulluutta.

Mutta arvon leidit, nyt niitä siis taas saa ja nostan kyllä hattua teille kaikille, jotka noin pienellä pussukalla pärjäätte!-Paula

4 kommenttia:

 1. VAU! Oletpa ollut ahkera:) Ihania!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Niin ihania pussukoita!! Saako kysyä, että mistä olet löytänyt noita kankaita (varsinkin tuon ruotsin kielisen)? Ne myös mahtavia. Ei sulta sattumalta tule myyntiin pientä palaa kangasta.. :) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset! Minä olen nyt ihan hurahtanut näiden sommitteluun. Pientä ja kivaa puuhastelua.

  Kankaita on keräilty sieltä täältä. Osa on netistä, osa kangaskaupoista Suomesta ja ulkomailta ja jotkut ihan muista kaupoista. Tuo ruotsinkielinen kangas on alunperin keittiöpyyhe ja löytynyt Kodin1-liikkeestä. Enhän minä malttanut sitä pyyhkeeksi laittaa! Eli kangasta on tosiaan niin pieni palanen, ettei valitettavasti taida myyntiin olla, mutta suosittelen penkomaan niin sitä voi tosiaan kodinosastolta löytyä.

  -Paula

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Nyt lähden käymään kodin1 läpi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.