2010/03/05

Tiitiäinen metsäläinen

Insipiraatio tähän virkattuun takkiin tuli RuttuNuttu-blogista ja Annikan tekemästä valtavan suloisesta takista. Kaapissa oli muutama jämäkerä Mamboa ja heti piti päästä kokeilemaan mitä niistä syntyy. Ihan ei ole esikuvansa veroinen ja vihreä ei kyllä ole minun, eikä sen puoleen pikkuneidinkään väri, mutta eiköhän tällä muutaman metsäretken voi tehdä, ainakin se maastoutuu hyvin! ;)

Paksusta langasta virkkaaminen on kyllä mahdottoman nopeaa. Ohjetta ei minullakaan ollut, mittoja katselin olemassa olevasta villatakista ja etukappaleet tein tarkoituksella erilevyisiksi, jotta napitus tulisi vähän sivuun. Langat ovat eri erää, joten tarkalla silmällä huomaa pienen värieron. Toisen hihan ja hupun lanka ovat puretuista lapasista ja näiden pinta on aivan erilainen muuhun takkiin verrattaessa. Nämä "virheet" tuskin kuitenkaan käyttöä haittaavat!

Takki oli niin mukava tehdä, että harkinnassa on, josko tekisin toisenkin itseäni enemmän miellyttävästä väristä...

-Piia

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ja juuri meidän värinen <3 Jos myyt niin täällä ostaja huutelee.

  VastaaPoista
 2. Jos Hantta noista mainituista virheistä huolimatta olet kiinnostunut takista, niin voin pieneen hintaan sen myydä. Meillä se saattaa jäädä vain kaapinkoristukseksi, joten mukava vaan jos joku sitä käyttäisi!
  Laitatko vaikka sähköpostia asiasta.

  -Piia

  VastaaPoista
 3. Kiva takki, mä tykkään vihreästä. Täälläkin on työn alla virkattu takki =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.