2010/03/26

Haukkasin palan

Haukkasin liian ison palan. Jos vetoketjun ompeleminen on kyllin haastavaa suoraan saumaan, niin kuka käski kokeilla kaareevaa? Ensimmäinen tekele meni niin myttyyn, etten jaksanut edes yrittää päällitikkauksia. Pitää katsoa, josko viitsisin kankaiden takia purkaa ja aloittaa alusta. Tämä toinen onnistui paremmin, muttei ihan priimaa vieläkään.


Tällä kertaa jopa perehdyin asiaan ja luin opuksia ja selailin netistä. Silti vetoketjun päiden saaminen siististi on niin hankalaa. Taitaisin tarvita jonkun viereen seisomaan ja kertomaan, mitä teen väärin. Eikö tätä opetettu kässätunilla? Entäpä kannattaako vetoketjun päällitikkaukset tehdä ennen vain jälkeen kappaleiden yhdistämisen jälkeen?

Kaksi pussukkaa olisi vielä leikattuna, joten tässä pitäisi vielä oppia virheistään ja palata nöyränä koneen ääreen. Mutta ensin on edessä piiiitkä viikonloppu, töissä.

-Paula

2 kommenttia:

  1. Ihana pussukka. Mulla on tunnnustus sulle mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti kauniista sanoista ja tunnustuksesta meidän molempien puolesta. Kyllä minä hikoilinkin ja oppimista on vielä rutosti. Mutta kauniit kankaan inspiroivat ja kannustavat jatkamaan.

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.