2010/03/22

P*skarteluhaaste #31

Innostuin korttien näpertelystä kovasti, ja koska myös pikkuneiti on kova askartelemaan, tullee tästä meille uusi yhteinen harrastus!

Ja tietenkin rohkein mielin heti ottamaan osaa haasteeseen! ;) P*skarteluhaasteen aiheena oli pallot ja pilkut, tässä kai sitten molempia. Apina on Robert Kaufmanin kankaasta.


***
Myös muutama muu kortti tuli näperreltyä männä viikolla. Hassua tämä kortinteko, sillä pidän yleensä kaikesta pelkistetystä ja simppelistä, modernista ja yksinkertaisesta ja kotini väritys on akselilta valkoinen-harmaa-musta, ehkä sitten näissä korteissa pääsen toteuttamaan jotain pimeää puolta itsestään! ;)

Muutaman kortin jälkeen voin todeta, että paperileikkuri olisi kiva kuten myös erilaiset kuvioleikkurit. Kirjainleimasimet houkuttaisivat, samoin moni muu ihanuus, johon eri blogeissa olen törmännyt. Osaisiko joku korttiharrastaja tehdä hyvän "musthave" -listan aloittelijaa auttamaan? Ja jos joku korttiharrastaja voisi kertoa, miksi korteissa on niin usein kolme helmeä/timanttia tms. rivissä? Onko tämä joku "juttu" vaiko vain näyttää hyvältä?-Piia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.