2010/03/03

Retrokukkaa

Pitihän tätä Myllymuksujen ruskeaa piparikukkaa saada! Kankaasta tuli tunikamekko pikkuneidille ja voin hyvin kuvitella, että itse olen aikoinani vastaavassa kulkenut!

Haasteita oli tässäkin tekeleessä. Sovituksessa kaula-aukko paljastui aivan liian isoksi, joten olkasaumat meni uusiksi ja näin ollen kaula-aukon resori ei pysynyt yhtenäisenä ja voisi olla siistimpi. Resorin ompelin ruskealla langalla, ei niin hyvä ajatus, koska edelleenkään ei tule tasaista jälkeä. Kankaan joustavuudesta johtuen hihansuut ja helma aaltoilevat, vaikka ne jousto-ompeleella ompelinkin. Täytyy siis edelleen jatkaa harjoituksia joustavien materiaalien maailmassa ja toivoa, että ehkä se seuraava onnistuu! ;)

-Piia

3 kommenttia:

  1. Hienolta tuo ainakin kuvassa näyttää! :) Ei varmaan ole helpoimmasta päästä ommella tuo kangas, minullakin sitä tuossa odottelee ja huomasin vaan että venyy aivan hirveästi.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo kuva, kun neiti katselee kukkasia :-) Trikoomekkoa minunkin pitäisi päästä tekemään, mutta ajattelin odottaa että saan saumurin lainaksi. Kiva malli!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.