2013/03/24

Paniikki, paniikki!

Kuten aikaisemmassa tekstissä mainitsin, pääsee keskisuomalainen virpominen yleensä yllättämään tämän trullin. Tajusin siis jo eilen, että virpojiltamme puuttuu vitsat. Niin, minun lapsuudessani trullit eivät myöskään virponeet vaan kävivät vain toivottamassa hyvää pääsiäistä ja hakemassa karkkinsa. Prisman hyllyssä oli enää keltaisia sulkia ja kotoa löytyi viime vuoden sulkasadosta muutama höyhen. Napasin lisäksi pinkkiä kreppipapetia ja pyörittelin niistä kukkia. Lisäksi vähän washi-teippiä.Melkoisen räikeät, mielestäni vappuisat, mutta näillä mennään.
-Paula

Ps: Lapsityövoimamme jaksoi olla mukana parin höyhenen verran ennen kuin mielenkiinto lopahti. Jääkö tämä homma aina aikuisille? Pienet ei jaksa tehdä ja kun taidot ja keskittymiskyky paranee, ei enää virpominen kuulemma kiinnosta.

8 kommenttia:

 1. Hirmu suloisia vitsoja olet(te) väsännyt! :) Ja hauskoja myös nuo eiliset Mignonit. Minäpä tajusin juuri, etten ole muistanut ostaa pikkunoidille palkkioita, hupsista. Siis kauppaan. Aurinkoista kevätpäivää!

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Omien havaintojeni mukaan 8-10-vuotiaat ovat optimaalisessa virpomisiässä. Meillä tuon ikäiset ovat väsänneet superhienoja vitsoja viikon verran eikä minun ole tarvinnut muuta kun lähteä oksasaksien kanssa hetkeksi pusikkoon, lapset hoitivat hommat loppuun. No, joka ilta on pitänyt patistaa lapset siivoamaan, kun sitä silkkipaperisilppua on ollut kaikki paikat täynnä..

  VastaaPoista
 3. Hihii, niin kuin FB:n puolellakin totesin - 7-vuotiaani ajoi minut koristeluhommista pois, koska teen niin tylsiä oksia. Odotahan siis muutama vuosi ;).

  VastaaPoista
 4. Ihanat kreppipaperipallukat! Ei ollenkaan liian räikeät! Oikeastaan vaihteeksi ihanammat kuin sulkajutut :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita on! Ja meillä eivät lapset mene virpomaan, jos eivät itse tee oksia, toimii ;)

  VastaaPoista
 6. Empiriset testitulokset kertovat että 8-vuotias on sopivan ikäinen järkkämään sekä oksatehtaan että kolmen tunnin virpomissessiot (ei noidaksi vaan karhuksi pukeutuneena). Saaliinaan jättimäärä karkkia ja iloinen mieli.

  VastaaPoista
 7. Todella nätit oksat teit, ei ole räikeitä, värikkään pirteitä. Tykkään enemmän tuollaisista kuin höyhenjutuista.

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos! Juu, meidän 2-vee oli auttamattomasti liian pieni virpojaksi ja viisivee mielellään ulkoistaisi homman. Ehkäpä ensi vuonna!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.