2013/03/22

Arkiaamun ratkaisuja

Lapsiperheissä aamut ovat usein yhtä sähellystä ja kiirettä. Ainakin meillä. Se, että saa koko porukan (suunnilleen) ajoissa puettuna ja kammattuna ovesta pihalle ja toimitettua oikeaan paikkaan, vaatii usein melkoisia voimanponnistuksia, jos ei ihan urotöitä. Ja se tavaran ja muistamisen määrä! Ulko-oven vierusta näyttää meillä aamulla tältä. Koukuissa roikkuvat lasten päiväkotitavarat.


Jos äidillä on treenipäivä, liittyy joukkoon isompi reppu.


Mutta liian usein tämä äiti löytää itsensä töistä ilman edellisenä iltana tehtyjä eväitä: ne jäävät kaikessa tohinassa jääkaappiin. Nyt löysin Clas Ohlsonilta näin söpöisen lounaskassin ja ajattelin, että muistaisiko sen aamulla nähdessään täyttää?

Käsityöläisenä mietin, että voisihan tuon toteuttaa itsekin, mutta nyt on kalenteri täynnä ja pää pursuilee muutenkin toteutettavia projekteja, joten annoin armon käydä oikeudesta ja OSTIN.


No okei, ehkä tuo pseudofonetiikka tökkäisee vähän silmään, mutta kaikkea ei voi saada

Onko teidän elämänne myös tällaista kaaoksenhallintaa ja onnistutteko siinä?

-Paula

6 kommenttia:

 1. Kaaoksenhallintaa kyllä yritetään kovasti, mutta onnistuuko siinä...? Välttävästi. Itse olen listaajaihminen; joka puolelta kämppää löytyy erilaisia ostos, tarvike- ja to do-listoja, joiden avulla muistan suunnilleen kaiken. Usein ulko-ovi käy kuitenkin pari kertaa ennen kuin päästään lähtemään.
  Kaunis mustavalkoinen värimaailma, itse ihailin samaista lounaskassia juuri eilen!

  VastaaPoista
 2. Me ollaan arjen sankareita kaikki :)

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Juuri tuo pseudofonetiikka on estänyt minua ostamasta muuten kivoja asioita! Esim. se blogeissa näkynyt Family [fám-mel-lee] (tai jotain sinne päin) ärsyttää jotenkin ihan liikaa. Olis kuitenkin aika helppo tarkistaa, miten se äänneasu oikeasti kirjoitettaisiin.

  Tämä nyt ei liittynyt mihinkään mutta oli pakko kommentoida! :)

  VastaaPoista
 4. Liittyhän juuri aiheseen; Kiva tetää, etten ole ainoa niuhottaja, Tuuli.

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Kaaoksen hallintaa, KYLLÄ! Itse palasin tällä viikolla töihin kolmen vuoden tauon jälkeen. Kolme lasta tavaroineen aamulla kahteen eri paikkaan. Ja iltapäivällä haku. Onneksi on mies tätä jakamassa. Aivan ihanat nuo hoitokassit! Ja kiva lounas kassi sinullakin. Nyt minä lähden kasaamaan omia eväitä. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Ainakin vielä on pysynyt lounaskassi mukana menossa. Ihanaa arkea myös Rouvalle!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.