2013/01/17

Ihan tavalliset


Jotain perää sananlaskussa "suutarin lapsilla ei ole kenkiä" taitaa olla. Huomasin viime viikolla, että pojalla on tasan yhdet villasukat ja niissäkin on reikä. En tiedä olenko ainoa, mutta niiden ihan tavallisten villasukkien tai lapasten neulominen on aina omalla todo-listalla ihan viimeisenä ja niiden tavallisten teko on jotenkin aina niin hankalaa, tai no ainakin se aloittaminen, mielummin tekisi aina jotain uuttaa ja erilaista. No mutta nyt on toisetkin sukat, ihan vaan tavalliset.

-Piia

5 kommenttia:

 1. hienot sukat olet silti saanut aikaiseksi :)Minulla on juuri työn alla villasukat, sillä huomasin saman, tosin ilman reikää ;) ja neitokaiselle olisi myös tehtävä! Se aloittaminen tosiaan on hankalaa, mutta kun pääsee alulle niin siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 2. Hienothan sukat nuo ovat :) Täällä on työn alla hyvin samanmalliset villasukat omalle pojalle, vaikka joulunaikaan hänelle sukkia satelikin joka puolelta :D

  VastaaPoista
 3. Et ole todellakaan ainoa jonka on vaikea motivoida itsensä perussukkiin. Kivat raitasukat tuli kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 4. tiinaf; Kiits! :)

  nina; Jeps, sama täällä, tyttärelläkin on ne yhdet ja ainoat sukat, ehkä pitäisi toiset hänellekin tehdä...

  silmukan saalistaja; Se on vaan se aloittaminen joka kehtuutta, lopputulema on kuitenkin yleensä ihan käyttökelpoinen ja nopeastihan ne sukat syntyy kun alkuun vaan saa! :)

  Vyyhti; Kiva kuulla, etten ole ainoa jolla näitä motivaatio-ongelmia aika ajoin on! :D

  -piia  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.