2013/01/28

His & hers

Mieheni oli pipoa vailla ja nappasi kaupasta mukaansa mieleisensä kerän. Puolesta kerästä syntyi peruspipo hänelle ja toisesta puolesta pipo minulle. 

Omassani on helmineuletta palmikon kera, muistuttaa itseasiassa tätä, vaikkakin alun alkaen tarkoituksenani oli tehdä samanmoinen pipo kun muutama viikko sitten Olipa Kerran-sarjasta (Kyllä, minulle kelpaa kaikki mahdolliset fantasia sarjat!) bongasin, mutta en sitten enää muistanut tarkalleen millainen se oli. Olisi näemmä pitänyt googlettaa kyseistä hattua ennen pipon neulomista, sillä löysin muutamankin ohjeen (tämä ja tämä), joku muukin oli siis tykästynyt siihen pipoon, just loistavaa! :D Bongailetteko tekin pipoja telkkarista? Selkeästi en kyllä ole ainoa! :D

-Piia

7 kommenttia:

 1. Minä bongailen!!! Ja tallennan siksi monet sarjat, jotta pääsen katsomaan niitä juttuja tarkemmin. Ja tunnustauden myös kaikenlaisten fantasia ja satu-sarjojen faniksi! ;) Ihanat pipot. Ihailin tuota Mary-Margaretin baskeria. Tuo Emman pipokin on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kivat pipot!

  Mie bongailen huiveja :)

  VastaaPoista
 3. Ihan samaiseen pipoon tuli iskettyä silmät! Kiva on sinunkin toteutus. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat pipot! Itsekin inspiroidun tuosta Olipa kerran -sarjan piposta, vaikka en ole ohjelmaa koskaan nähnytkään. Puikoilla on nyt jotain muuta kuin pipo, mutta innoitus löytyi tuosta mallista. Niin ja en ihan noin hienoa palmikkoakaan lähtenyt kokeilemaan. Tämä taitaakin olla toinen palmikkoneuleeni tässä elämässä ja se ensimmäinen oli joku koetilkku yläasteella. Mutta hei palmikon teko olikin helpompaa kuin luulin... ehkäpä multakin vielä nämä haastavammat onnistuu.

  Kiitos tästä inspiroivasta postauksesta!

  VastaaPoista
 5. No hei ihan mahtavaa, että muutkin bongailee pipoja ja muitakin neuleita telkkarista! :) Tästä pitäisi kehittää ehdottomasti jotain!

  NorppaStiina, voin tunnustaa, että Fifth Element on yksi suosikkielokuvistani ja tällä hetkellä odotan eniten Game of Thronesin kolmatta kautta! ;)

  Emma, kiitos! :)

  Vyyhti, nyt kun löysin nuo ohjeet pipoon, mietin, että pitäiskö kuitenkin vielä vähän enemmän alkuperäistä pipoa muistuttava neuloa.

  Elina, kyseisessä sarjassa on paljon kauniita neuleita, löysin tuota pipoa googlettaessa myös top-10 listan sarjan neuleista! Ja palmikot eivät ole yleensä niin hankalia kun näyttävät! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 6. Ihan saman pipon bongasin silloin siitä Olipa kerran -jaksosta! Että et ole tosiaankaan ainut. :)

  VastaaPoista
 7. Caorann, pitäisi varmaan joku oma seura meille telkkarineulebomgareille perustaa! :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.