2012/11/26

Syytön

Päätin julistaa itsestäänselvyyttä! Succaplokin mainiosta napista tuli kaulakoru, joka sopii tähän tonttuilun vuodenaikaan kun lakki päähän, sillä nythän saa neuloa kaikkialla ja koko ajan, eikö niin?

-Piia

4 kommenttia:

 1. Mainio! Minusta voisi myös sanoa, että neulomatta oleminen on rikos :)

  VastaaPoista
 2. hei hyvä idea! mäkin ostin tommosen ja pitäis keksiä sille joku maailman paras paikka/käyttö :)

  VastaaPoista
 3. Istuin kurssilla ja neuloin - olisihan ollut ajanhaaskausta istua kuuntelemassa tekemättä mitään (ja olisi nukuttamaankin ruvennut). Kesken päivän eräs turhautunut herra sitten tokaisi, että "mene tekemään tuota muumimammahommaa muualle!" Minä laitoin kutimen pois, mutta toiset jatkoivat läppärin näpyttelyä ja puhelimen näpräystä... Neulomisen profiilinnosto on siis paikallaan.

  VastaaPoista
 4. Purnauskis, samaa mieltä minäkin! :)

  Eilen tein, tuo kelpaisi kyllä vaikka mihin!

  Virveli, kauheaa miten töykeästi sanottu! Onhan se ihan tutkittuakin, että ihminen keskittyy jopa paremmin kuulemaansa jos esim. luennolla neuloo!
  Itse huomaan, että monesti jos koulutuksessa/kurssilla/luennolla neulon, osallistun entistäkin enemmän keskusteluun, ihan vaan puollustaakseni neulomistani, osoittaakseni, että voin kuunnella ja neuloa samanaikaisesti, ja kukaan niistä läppärin tai puhelimen näprääjistä ei todellakaan tee niin.

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.