2012/04/23

Mitä tälle tekisin?


Olen haaveillut jo jonkin aikaa lokerikosta keittiön seinälle. Pääsin viime viikolla talkoilemaan erääseen upeaan paikkaan ja sieltä löytyi tämä ihana vanha laatikko, joka pääsee jatkamaan eloaan nyt seinälokerikkona. En kuitenkaan ole varma mitä sille tekisin! Maalaanko kokonaan, osittain, poistanko kaiken maalin, hionko, lakkaanko, poistanko vetimet vai jätänkö paikoilleen? Mitä Sinä tekisit? Kaikki ideat ja vinkit otetaan vastaan. Laatikko tulee päätymään tuohon niemekkeen päälle, seinälle kellon ja korttien tilalle.


-Piia

11 kommenttia:

 1. Minä en tekisi mitään, niin kauniisti se on patinoitunut. Jos myöhemmin alkaa tympiä niin sitten voisi virkistykseksi vetää maalia pintaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän samantyylinen ongelma, josta just blogiin kirjoittelin, joten mielelläni jätän sulle kommenttini :D. Tollaset lokerikot on ihania ja mä ehkä vetäisin rennosti valkoista pintaan, mutta ei turhan tarkasti. Toisaalta Anninkin ehdotus on järkevä - ensin paikoilleen ja sit antaa ajatusten rauhassa muotoutua.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Antaisin ehkä olla tuollaisenaan ja katsoisin, alkaako se tuntua hyvältä noin. Saahan sen myöhemmin käsiteltyä jos siltä tuntuu.Tosin en yhtään tiedä millaista teillä muuten on, mutta näin itsekkäästi ajattelin. ;)

  VastaaPoista
 4. Mie varmaan ainakin puhdistaisin sen hyvin ja lakkaisin, tai ehkä jopa maalaisin. Vetimet jättäisin paikoilleen hauskaksi yksityiskohdaksi :)

  VastaaPoista
 5. Vetimet jättäisin ehdottomasti paikalleen. En tiedä, saisinko itse aikaiseksi, mutta senhän voisi maalata valkoiseksi ja pistää kauniita erilaisia tapetteja laatikoiden pohjille taustaksi.

  VastaaPoista
 6. Ihana lokerikko ja monia mahdollisuuksia! Mielestäni täällä oli kiva idea lokerikon ja puulaatikon koristeluun: http://kolmaskerros.blogspot.com/2012/03/ehostus.html

  Reunoihinhan voisi myös dymottaa jotain ja muutenkin tehdä jotain kollaasia. Vaikka yksinkertainen on kyllä mieleeni eli voisin jättää tuollaiseksikin. Riippuu vähän siitäkin mitä sisältöä sinne asettelee.

  Mukava jäädä odottelemaan mitä sinne aiot keksiä :)

  VastaaPoista
 7. Putsaa laatikko Tolulla. Lähtee irtolika ja hygienia paranee.
  Sitte laitat seinälle, niin että kiinnituskokut/ -naulat tulee vetimien kohdalle (ei tartte reittää laatikkoa).
  Nyt siinä on aitoa elettyä elämää, jota et saa palautettua, mikäli heti tuunaat sen jotenkin. Jollei miellytä silmää, voit käsitellä laatikon myöhemmin.

  VastaaPoista
 8. Löysin tänne jostakin :D Mä en tekisi mitään tuollaiselle ihanuudelle ennen kuin olisin ihan varma omasta visiostani :) Jättäisin tuollaiseksi ja katselisin sitten sitä seinälle jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille vinkeistä ja linkeistä! :)

  Voipi olla, että laatikko päätyy puhdistuksen jälkeen sellaisenaan seinälle, ja mahdollisesti sitten ajan kanssa muuttaa vähän muotoaan, kuitenkin alkuperäistä kunnioittaen! Pidän teidät ajantasalla muutoksesta, jos ja kun sellaista tapahtuu! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 10. Aivan uskomattoman kaunis ja ihana blogi. Laita vaan kuvat rohkeasti isommalla iahn tuohon oletukseenkin, kun ovat niin kauniita :)! Kivaa kevättä.

  http://uutistoimistoanselmi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos kehuista! :)
  Täytyykin katsoa vastaedes tuota kuvien kokoa. Mukavaa kevättä myös Anselmin uutistoimistoon! :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.