2011/08/29

Ei pöllömpi lattiatyyny!Pikkuneidin huoneen värimaailman kanssa olen ollut muutosta saakka vähän epävarma. Verhona on ollut puna-oranssisävyinen Marimekon Melooni-kangas ja muu sisustuksen väri on soinnutettu verhon sävyihin. Viime viikolla vaihdoin jälleen kerran järjestystä neidin huoneessa, ja myönsin viimein itselleni, että ei se oranssi sitten kuitenkaan ole meidän väri, vaaleanpunaista sen neidillä täytyy olla!

Ensimmäiseksi päätin sitten päällystää neidin oranssin lattiatyynyn uudestaan. Ompelin pellavalakanasta uuden päällisen, johon applikoin simppeleitä pöllöjä. Väriä tuomaan kokeilin ensimmäistä kertaa tereen ompelua ja se sujuikin yllättävän hyvin (hyvä ohje löytyy Mekkotehtaalta).

Tyynystä tuli parempi kuin uskalsin toivoa ja seuraavaksi täytyy sitten hankkia uusi, tyynyn sävyyn sopiva verho, ajatuksissa vähän Meloonia muodoltaan muistuttava Satula- vaaleanpunaisena!

-Piia

4 kommenttia:

 1. Rakkautta ensi silmäyksellä! Ihanat pöllöt ihanassa tyynyssä:)
  Ja tere tuo kyllä näköä tähänkin tyynyyn.

  VastaaPoista
 2. Tosi, tosi sulonen ja mua miellyttää aina tuollaset simppelit, mutta silti tosi suloset toteutukset! Kyllä kelpaa nyt neidin istuskella :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, olen kyllä tosi ihastunut itsekin tyynyyn, samoin neiti! <3

  Paula, tervetuloa vaan lukemaan minun ja kaimasi kädentöistä!

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.