2009/11/06

Piristystä pimeyteen


Oranssi vakosametti löytyi Eurokankaasta ja kaunis väri houkutti ostamaan ja piristämään muuten niin pimeää vuodenaikaa.

Vakosametti on minusta ihana materiaali, mutta voi hyvänen aika sitä sotkua mikä sen työstämisestä aina tulee! Sotkun seasta valmistui kuitenkin liivimekko tällä tutulla kaavalla sopivasti kerhon valokuvausta varten. Minusta sopivan söpö arkikäyttöönkin!

-Piia

8 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A!!! Tuo kangas on herkullinen! Ja malli mainio!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteä kangas, mallikin näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 3. Onpa nätti mekko ja kivan mallinen! Mä meinasin ostaa tuota samaa kangasta, mutta jätin ostamatta, on tuoreessa muistissa se silppu- ja pölysotku.. (ompelin hetki sitten samettihousuja..)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tyttö, mekko ja kangas. Vakosametti on kyllä kaunista, en ole vielä itse koskaan päässyt sellasta vielä ompelemaan, joten hyvä tietää, että siitä tulee sotkua :)

  VastaaPoista
 5. Kiittikset! :)
  Loput kankaasta tuli käytettyä tänään joululahjaan ja sotku oli jälleen kiitettävä, mutta lopputuloksen arvoinen!

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti ja pirteä mekko...ja totta on tuo pölyisyys leikatessa;)

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit mekossa ja mallikin näyttää hyvältä päällä! Eikös tuo ole se SK 2/09 lehden kaava? On nimittäin pitänyt kokeilla:)

  VastaaPoista
 8. Juu, kaava on SK 2/09 lehdestä. Sen verran olen kaavaa muokannut, että olen jättänyt muutamat laskokset pois, muuten helmasta tulisi aika valtava ainakin noin pienelle käyttäjälle.
  Ohje oli kaikenkaikkiaan aika vaikeaselkoinen, parempiakin lukenut...

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.