2009/11/01

Isoooo kassi

Halusin tehdä itselleni kassin, jota ulkomaankielellä overnight bag:iksi kutsutaan. Siis reilumpi kassi, johon mahtuu vaihtovaatteet ja välttämättömät muut tavarat pientä reissua varten, henkilökohtaisesti mielessä tietenkin tuleva reissu synnärille.

Kankaat on Eurokankaan palalaarista; päällinen ohuempaa kangasta ja vuori ja olkaimet paksua canvasta. Sisälle askartelin erillisen vetoketjullisen taskun ja sivuille tein kiristysnyörit, jotta kassin kokoa voi hieman muokata sisällön määrän mukaan. Eiköhän tämän kanssa kelpaa yksi vauva käydä pyöräyttämässä! :)

-Piia

5 kommenttia:

 1. Tosi hieno kassi, tykkään kovasti noista väreistä. Nostan hattua kaikille, jotka kasseja ompelee, minä en ole toistaiseksi saanut kauppakasseja kummoisempia aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaa :) Hieno ja reilun kokoinen kassi!

  VastaaPoista
 3. Voi mahtava! Ihanan värinen tuo kangas! Täälläkin on ollut suunnitelmissa ommella kassi, mutten vaan saa aikaiseksi...
  Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
 4. voikun kaunis kassi. onko tälle kaava jossain vai oletko suunnitellut mallin itse?

  VastaaPoista
 5. Kankaan värit miellyttivät omaakin silmää vaikka yleensä olenkin aika mustavalkoinen tyyppi! ;) Malli on ihan omasta päästä, yritys ja erehdys periaatteella syntynyt.

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.