2012/08/19

To-do listalla: tunnustus

Saimme Missä neuloimme kerran-blogin Neulistilta ja Vyyhdiltä kauniin sanoin jaetun tunnustuksen josta lämmin kiitos! Ja voimme heti perään tunnustaa, että olemme hävettävän huonosti näihin tunnustuksiin reagoineet. Jokainen, vastaamatta jäänytkin, on kuitenkin lämmittänyt mieltämme ja yritämme parantaa tapamme vastaisuudessa! :)

Ja itse tunnustukseen, jonka "säännöt" kuuluivat:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Tämä tunnustus on jo laajalti kiertänyt, joten päätimme vähän jalostaa sitä piipadoon tapaan ja kertoa kahdeksan to-do-listalla olevaa projektiamme, neljä Piialta ja neljä Paulata, josko se vaikka edes auttaisi niiden toteuttamisessakin!

Piian to-do top4 Jo viime talvena aloitettu hame, yhä keskeneräisenä.
Tämän TÄYTYY saada valmiiksi tänä vuonna!

 Kohta kaksi vuotta uutta maalipintaa odottaneilla keittiöntuoleilla
on sittenkin toivoa, ensimmäisen hionta on jo aloitettu!

 Neuletakkistani löytyi reikä, uusi elämä syntyköön neitokaisen mekkona!1800-luvun lopun käsityölaispihaa herätellään uudestaan henkiin Jyväskylän keskustan tuntumassa. Toivolan Vanhaan pihaan on jo muuttanut lankakauppa Titityy ja ihan nolottaa tunnustaa, että
en ole vielä siellä ennättänyt käydä, vaikka työpaikkani on vain kivenheiton päässä! Tilanne korjattava mitä pikimmin!

Paulan To-Do:


-villaa, villaa: Listalla on melkoinen määrä lapasia ja villapaitoja. Vaikka näillä loppukesän helteillä ei halua asiaa ajatella, niin talvikin tulee aina.


Nipsuvirkkausta olen harrastanut ahkerasti ja materiaalia kerrytetään, että saisi uuden laukun koukulle. Aikaisempia tekeleitäni blogistä löytyykin lukuisia, mutta olen itse vielä kokonaan laukkua vailla!


Puutarhan syyshommia on vaikka millä mitalla ja katseet suunnataan jo ensi kevääseen. Orjan hommaa.Sorvattuja kynttilänjalkoja olen kerryttänyt tuttavilta ja kirppiksiltä ja nämä haluaisin maalata mustiksi, kuten Piia jo aikasemmin teki.


Varsinaisesti emme tunnustusta eteenpäin jaa, mutta haastamme kaikki kertomaan oman tehtävälistansa, erityisesti haluaisimme seuraavien 5 blogistien paljastavan oman to-do-listansa kärkikastin, vaikka ne neljä kuumeisesti kutkuttavaa projektia, ja toki niin halutessaan, he voivat haasteen taas eteenpäin heittää!

Missä neuloimme kerran - vastapallo takaisin sinne tunnustuksen jakaneille, olisi kiva kuulla mitä teillä on työn alla! :)


Hupsistarallaa - upeita ideoita pursuava blogi, viimeisimpänä suosikkina canvastaulun kirjailu. Epäilemättä Norsiksella on lisää loistavia ideoita pääkopassaan ja toki me haluamme kuulla niistä!


Tyttö kylmän maan - koruja, virkkausta, herkkuja, höystettynä hyvillä ohjeilla, onko Saralla suunnitteilla seuraavaksi lisää amigurumeja vaiko uusia ihania koruja?

Kaikki äitini reseptit on tutun herkullinen ruokablogi. Löytyykö Nannalta kahdeksaa suosikkiherkua vai onko sielläkin pitkä listä reseptejä, joita haluaisi kokeilla? Ainakin Maa-artisokkakeitto on sellainen, jota pitäisi itse kokeilla!

Lauran blogissakin näyttäisi olevan paljon tapahtumia tulossa, ja ehkä hommia to-do -listalla?

1 kommentti:

  1. Kiitos! Tähän pitääkin paneutua jonain päivänä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.