2012/08/04

Palopeitteelle osa II

Kun Armi Ratian syntymän 100-vuotispäivän kunniaksi painetut kankaat tulivat myyntiin, täytyihin niitä käydä katsomassa ja ihania olivat, kuinkas muutenkaan. Täydellisen vihreän metsästys olohuoneeseen tuli samalla viimein päätökseen kun nappasin mukaani palan Faruk-kangasta ja olohuone sai (taas) uusia tyynyjä, Paulan tavoin olen parantumaton tässä tyyny asiassa.

Kangasta jäi vähän yli, ja koska tyynyjä alati vaihtelen, niin oli kai vain ajan kysymys, milloin myös palopeite saisi suojavaihdokin. Kirjavampi räsymattoinen sai vaihtua tämän seesteisemmän tieltä, samalla tein suojasta suorakaiteenmuotoisen, kun nuo kulmat miellyttävät yleisesti silmääni kaaria enemmän.

-Piia

6 kommenttia:

 1. Kivan idean olet keksinyt.
  Tuo punainen palopeite, kun ei ole mitenkään kaunis. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Loistoidea! Näin nätin palopeitteen laittaa mielellään keittiön seinälle.

  VastaaPoista
 3. Vanilja, kunniaa en voi itselleni ideasta ottaa, täältä blogistanian syövereistä olen sen aikanani löytänyt. :)

  Tuuli ja Neulisti, hyvät ideat on ne nopeimmat toteuttaa! :) Tämän surauttaa hetkessä ja voi vaihdella vaikka vuodenajan tai fiiliksen mukaan! :)

  -piia

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea! Meillä se ruma palopeite on ruuvattu siivouskomeron seinään, mutta kauniilla kankaalla varustettuna ottaisin yhden kappaleen keittiöön!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kiki, minustakin tämä on loistava idea! :) Kangasta vaihtamalla saa aina uutta ilmettä ja kapineen saa sellaiselle paikalle, jossa se on oikeasti heti käden ulottuvilla!

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.