2012/07/22

Kukilla koristeltu t-paita

Otetaan ketjuliikkeen edukas t-paita, innostutaan kukkien virkkauksesta ja koristellaan niillä harmaa t-paita vähemmän tylsäksi!

Etsin loman alussa jotain kivaa pientä virkattavaa, helposti mukana kulkevaa tekemistä. Löysin tämän Dropsin ohjeen virkatusta kukasta, jota olen soveltanut tekemällä yksi- ja kaksi-kerroksisia kukkia. Paidan lisäksi on syntynyt mm. ponnareita ja hiuspantoja. Ovat nopeita ja mukavia tehdä ja näistä voisi saada aika kivan viltin tai tyynynpäällisenkin!

-Piia

5 kommenttia:

 1. Ihana! Kivat värit. Olen miettinyt kauan, että tekisin jotain vastaavaa, mutta sekin on jäänyt ajatuksen asteelle. :I

  VastaaPoista
 2. Kivat kukat. Sopii hyvin tuohon paitaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä tein kans joskus tuossa kevättalvella saman jutun: tylsä paita muuttui ihan eri näköiseksi muutamalla kukalla. Löytyi näköjään bloggauskin siitä http://allthenicethingsmadefor.blogspot.fi/2011/12/huonolaatuisen-paidan-pelastus.html

  VastaaPoista
 4. Tuning, tuning! Nää on aina parhaita bloggauksia :)

  VastaaPoista
 5. NorppaStiina ja Nelli L, kiitos! Ajatus tämän tyylisestä paidasta on ollut jo minullakin pitkään mielessä, mutta aina se ottaa oman aikansa toteutuakseen! :)

  Marjo Pee, kauniin paidan olet sinäkin tehnyt!

  Katja, pitää pitää tämä mielessä! ;) Itsekin pidän eniten yksinkertaisista ja helposti toteutettavista tuunaus ideoista!

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.