2010/05/20

Shortsiasu

Myös pikku-ukolle oli saatava jotain kesäistä ja Myllymuksujen raidallisesta joustofroteesta ja Ikasyrilta tilatusta pilvitrikoosta syntyi shortsiasu hellesäitä varten, jotka tosin taitavat olla jo loppumassa, mutta onpahan odottamassa sitten seuraavia.


Pilvet paidassa ovat pystypäin, syystä että minulla oli kangasta jäljellä enää pieni pala, ja pituus paitaan ei olisi riittänyt oikein päin. Koska kangas venyy lähes samanverran molempiin suuntiin, päätin uskaltaa leikata siitä paidan "väärin" päin ja hyvin toimii näinkin!

Mistä muuten johtuu, että AINA ja tarkoitan AINA, alalanka loppuu juuri viime metreillä?!?!

-Piia

4 kommenttia:

 1. Kiva kesäasu!
  Mulla on joskus käyny myös niin, että lanka loppuu ihan passelisti justiinsa, kun viimonen sauma on valmis =)

  VastaaPoista
 2. Ihana kesäasu! Mulle käy yleensä niin et alalanka loppuu viime metreillä. Harvoin niin et just sopivasti. Se on karmaa (tai jotain). Samalla tavoin kuin se, et mä olen aina se joka laittaa uuden wc-paperirullan, oltiin sitten kotona, kylässä tai missä vaan.

  VastaaPoista
 3. Minulla se lanka ei koskaan lopu sopivasti! Tuntuu, että joka kerta täytyy puolata kun jäljellä on enää muutama sentti helmaa tms. ommeltavana, karmaksi minäkin sitä kutsuisin. Ja jos lanka hämmästykseksi riittää, niin sitten kone takkuaa! Mutta periksi ei anneta! ;)

  -Piia

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! Ja malli on tosi söpönen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.