2010/05/12

Aarteita: Heather Ross

Joskus kankaita tilatessani saatan lisätä koriin scrap bagin, jossa on edulliseen hintaan eri kokoisia kankaanpaloja, joita myyjälle on jäänyt pieninä erinä. Kun nämä kankaat sain, niin suuni loksahti auki; olivat sitten pienimpiä jämäpaloja, mitä olin nähnyt. Laskeskelin, että onpa kankailla metrihintaa. Kankaat muistuivat mieleeni, kun jossakin törmäsin Heather Rossin uusiin kankaisiin ja oivalsin, miksi kankailla oli hintaa. Ilmeisesti nämä vanhan Lightning Bugs and Other Mysteries -malliston loppuunmyydyt kuosit ovat hirmuisen haluttua tavaraa.Nyt siis leikkasin pienet palaset ja ompelin ne pussukoiksi. Yritin käyttää kankaat mahdollisimman hyvin hyödyksi, joten ne ovat kaikki eri kokoisia paloista riippuen. Pieniä ja pikkuisen isompia. Yhdistelin kankaisiin muita aarteitani; Tildaa, siksak-nauhaa ja Farbenmixin nauhoja, sekä jotain kaappien kätköistä. Muutama palanen oli niin pieni, että ne jäivät vielä odottelemaan, josko löytyisi sopiva kangas kaveriksi ja niistäkin saisi sitten jotain.

Alunperin ajattelin, että laittaisin nämä myyntiin Taitomaahan, mutta ne ovat kaikki omalla tavallaan niin söpöisiä, että en tiedä maltanko luopua! Pitää varmaan miettiä muutama päivä, josko niistä jokunen liikenisi eteenpäin, kun eihän näille kaikille yhdellä ihmisellä käyttöä ole.

-Paula

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia pussukoita! * T. Agd Paljonko niillä on hintaa? Huikkaa, jos päädyt myymään niitä! :)

    VastaaPoista
  2. Taitomaahan päätyivät nyt aluksi sammakot ja kalat, koska tarkemmin ajatellen pelkään kaloja kuollakseni. Enkä minä niin kamalasti sammakoitakaan paijaa, jos ei sitten sellaista, josta prinssi kuoriutuisi. Muista voi tehdä alustavia kyselyjä vaikka sähköpostiin, jos jokin tuntuisi ihan omalta. Nyt tuntuisi siltä, että tuo sienipussukka voisi olla minun omani ;)

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.