2010/01/12

Heijastin pöllö


Olen kulkenut koko syksyn ja talven ilman heijastinta (hyi minua!). Syyskuun Suuressa Käsityölehdessä (9/09) oli hauska pöllöheijastimen ohje ja heijastinlankaakin oli eksynyt laatikkoon jo aikapäiviä sitten, mutta kauan se taas kesti, että sain pöllön takkini hihaan heilumaan.

Pöllöstä tuli vähän sovellettu versio, sillä ohjeen virkkauskoukun koko on 1,5 ja omistan vain kaksi koukkua, nro 3 ja joku toosi iso, näin ollen silmistä tuli ohjetta suuremmat, kaikki heijastinlanka hupeni niihin ja vartalon jouduin tekemään villalangasta. Ohjeessa puhuttiin myös yhteenvirkatuista pylväistä ja semmoisia en osannutkaan tehdä. Mutta eipä tuo mitään, parempi näin kuin kokonaan ilman heijastinta!

-Piia

2 kommenttia:

 1. Heissan!
  En ole koskaan kuullutkaan heijastinlangasta. Onko se kallista ja myydäänkö sitä missään tavan liikkeissä? Ja mikä tärkeintä, heijastaako se ihan kunnolla?
  T: Kiinnostunut

  VastaaPoista
 2. Uskoisin, että heijastinlankaa on nykyisin tarjolla lähes jokaisessa askartelupuodissa. Omani olen joskus napannut mukaan Sinooperista. Pieni määrä, joka siis riitti noihin silmiin oli noin 4 euron luokkaa.
  Kunnollista pimeä-testausta ei oma pöllöni ole vielä saanut, mutta hyvältä on ainakin sisällä vaikuttanut.

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.