2009/10/08

Taas surisee!

Muutto on viimein ohi ja jotenkuten on jo kotiuduttukin. Hyvä merkki lienee, että iltaisin on jo ennättänyt neuloa ja ompelukoneenkin olen saanut nostettua pöydälle jo muutakin, kun vain verhojen ompelemista varten!


Tämä leppäkerttukuvioinen vakosametti on yksi ihanuuksista, joita posti meille Paulan kanssa Atlantin takaa toi. Kankaasta syntyi pikkuneidille söpö hame suurinpiirtein samalla mallilla kuten tässä keväällä tehdyssä. Mukava, monikäyttöinen ja pitkäikäinen!

-Piia

5 kommenttia:

 1. Voi onpa soma hame :) Mistä liikkeestä tuollaista ihanuutta löysit?

  VastaaPoista
 2. Ihana hame ja ihana kangas! Täällä ollaan leppisfaneja joten tuo kangas suorastaan huutaa meitä! Tää on ihan mahdotonta yrittää olla kankaiden osto lakossa kun tuollaisia tuodaan näytille!

  VastaaPoista
 3. Onpa tosiaan ihanaa kangasta! Tietenkin hame myös ihana, mitä muutakaan.. :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki kunnia kankaasta kuuluu Paulalle, joka löysi sen Etsyn ihmeellisestä maailmasta. Paula varmaan osaa antaa tarkemmat koordinaatit nettikauppaan josta ko. kangas löytyi. Ja varoitan jo etukäteen, siellä oli vaikka mitä muitakin ihanuuksia! ;)

  VastaaPoista
 5. Älkää vain hurahtako nettishoppailuun ;) En muista enää tarkasti, mutta kangas on Robert Kaufmannin Ladybug ja valtamerten takaa Ameriikoista sitä löytyy. Muutama jaardi tuli tuhlattua, mutta vielä teroittelen saksia, ennen kuin maltan omani leikata.

  Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.