2009/10/12

Pientä piperrystä

Masuvauvan tuloa odotellessa päätin tehdä pikkuneidin "vauvalle" uutta päälle pantavaa ajatuksella, että hän voi sitten pukea omaa vauvaansa kun äiti hoitaa pikkuista.
Aikamoista piperrystä tuo nukenvaatteiden tekiminen on, varsinkin kun nukke on BabyBornin pienempää mallia ja mitään ohjeita vaatteille ei ollut.

Kaiken kaikkiaan nukelle tuli ommeltua mekko/paita, housut, viitta ja muutama kestovaippa (jäivät kuvaamatta) sekä neulottua lapaset, villasukat ja kaulahuivi. Pipo on lankalaatikosta löytynyt kesken jäänyt kirjoneulelapasen varsi, josta tulikin varsin mainio myssy!

-Piia

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja suloisia vaaatteita :) Meilläkin on tuo Baby bornin pienempi versio ja olen pitkään suunnitellut, että sille pitäisi tehdä vaatteita. Toistaiseksi vauvaraukka on kuitenkin joutunut kulkemaan vain kaupan puvussa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt kelpaa leikkiä. Minäkin innolla odotan aikaa kun neitonen innostuu nukenvaatteiden vaihtoon. Tällä hetkellä nukkea vain roikotellaan ympäri taloa.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Pitäis varmaan ostaa neidille nukke, jotta pääsis tekemään vaatteita... Blogistani löytyy sulle jotain pientä. :)

  VastaaPoista
 4. Minunkin blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Vielä tuo pukeminen jää täälläkin äidin tehtäväksi, mutta ehkä se pikkuhiljaa neidiltäkin sujuu!

  Ja iso kiitos NorppaStiinalle ja Emmille! :)

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.