2009/07/24

Sukkaa pukkaa, vahingossa

Lomilta on palattu kotiin ja ehkäpä se arkikin vähitellen alkaa maistua. Vaikka täältä yläkerrasta ei ole blogia päivitetty hetkeen, niin lomalla isompi tilkkuprojekti edennyt mukavasti ja ennen lomaakin pellavaista hellevaatetta kertyi pinoon. Ne jäivät nyt vain kuvaamatta, mutta onhan niitä väkerryksiä täällä blogissa jo nähtykin.

Ennen lomaa sain ilmoituksen, että ystävälle oli syntynyt pieni poikalapsi ja laitoin muistiin, että heti kotiin palattua, pitää ryhtyä pakettia väsäämään. Aikani materiaaleja hypisteltyäni syntyi huonekalukankaiden mallitilkuista pieni sydänketju. Puikoille on odottamassa pääsyä nyt niin moni isompi ja pienempi, omia ja tilaustöitä, että olin jo päättänyt, että tällä kertaa en kudo mitään. Lupaus rikkoutui kuitenkin kovin nopeasti, kun kankaiden värit pakottivat sommittelemaan pienet raitasukat.


Sydänketju:
Malli: Onnea vauvalle: 30 somaa käsin tehtyä lahjaa vastasyntyneelle.
Kankaat: huonekalukankaiden mallitilkkuja ja muita arkistojen helmiä


Sukat:
Malli: 10s/ puikko, puikot 2,5mm
Lanka: Novita Nalle ja Wool

Ennen lomaa valitin Novitan uusista langoista ja hamstrasin vihreää Woolia talven varalle. Vasta sen järkytyksen jälkeen huomasin, että Nalle-raukan värivalikoima on myös suppea ja onpa poloinen laihtunutkin satagrammaiseksi. Hinta ei tosin ole ihan samassa suhteessa tippunut. Aloe vera Nalle on kiva ajatus, mutta hinta on korkea, jos haluaisi vain perusnallea kivemman värisenä. Uusia erikoislankoja esiteltiin taas paljon. Odotan jännityksellä, miten Novitan lankojen myynnille käy, eli oliko uudistus onnistunut.

Kaiken huipuksi ostin Novitan lehden ihan nähdäkseni, mitä uusista liukuvärjätyistä langoista on saatu aikaiseksi. Ei jäänyt mitään ihmeellisempiä malleja mieleen. Hämmästyin kuitenkin, koska mielestäni lehdessä oli Calometryn ohje ilman mainintaa alkuperäisestä ideasta. Tai sitten vain kuvittelen.

-Paula

3 kommenttia:

 1. Löytyipä jälleen yksi uusi kiva blogi jossa tulen vierailemaan uudelleen :) Ihanat värit tuossa sydänrimpsussa ja sukat on ihan mahdottoman herkulliset :)

  VastaaPoista
 2. Noita sukkia ihastelin minäkin. Suloisimmat pitkään aikaan! Itse sorrun liian helposti valmisraitasukkiin, kun päättely ei aivan mun juttu ole... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos. Ei näissäkään nyt mahdottomasti ole langanpäitä, taitaa olla 14/sukka. Hankalinta on kierrostenvaihdot, kun tekee kapeita raitoja ja yrittää välttää reikiä ja sotkuja. Parasta taas se, kun saa sommitella ja käyttää kaikki pienimmätkin jämäkerien ihanuudet.

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.