2009/06/30

Voi Novita, minkä teit!

Ryhdyin suunnittelemaan kesäneulontaa, jonka voisi ottaa reissuun mukaan, kun ei niitä lapasiakaan nyt aina näillä helteillä kehtaisi. Aluksi kaivoin varastoistani lankojani sommitteluun.


Pääsin työssä aika hyvään vauhtiin, mutta huomasin, että varastoissani oleva vihreä ei riittäisi alkuunkaan (Hmmm, liian pieni lankavarasto?). Ajattelin myös tarkistaa Novitan värikartan ja yllätyksekseni huomasin, että Syksy/Talvi värit ovat jo ilmestyneet! Selattuani uuden värikartan läpi olin kuitenkin pettynyt. Kovasti on uutuuksia, mutta värit eivät yhtään sytyttäneet. Lisäksi, kurjuuksien kurjuus, Woolin värikartta oli kutistunut olemattomaksi ja kunnon vihreää ei löytynyt Woolista, eikä Nallestakaan! Voitteko kuvitella!


Seuraavana päivänä paniikissa juoksin kaupungin kaikki keksimäni paikat läpi ja huomasin, että sieltäkin oli jo raivattu kaipaamani vihreä pois. Onneksi apujoukot löysivät minulle muutaman kerän kaipaamaani vihreää, joten työ ei tyssää siihen, mutta voin vain ihmetellä, miksi väri on lopetettu. Edellinen Woolin vaaleanvihreä loppui myös muistaakseni noin vuoden jälkeen enkä sitäkään harmikseni saanut varastoon. Eikö sille muka ole menekkiä? Edelleenkin olisin valmis ostamaan sekä tätä että edellistä vaaleanvihreää, jos vain jostain vastaan tulee.

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.