2012/06/05

Ja heti toinen!
 
Nyt niitä mekkoja sitten rupesi syntymään! :) Heti Maretin jälkeen ompelin toisen Mekkotehdas-kirjan suosikeistani, Alinan. Kuten edellisestäkin, jätin tästäkin erillisen helmaröyhelön pois, tuli vähän simppelimpi. Kankaat tähänkin löytyivät Eurokankaasta, en ole siellä aikoihin vieraillut ja ihania kankaita tuntuu olevan nyt tarjolla erityisen paljon, kaapissa odottelee jo tarpeet ainakin kahteen uuteen mekkoon! ;)

-Piia

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko, kuten tuo edellinenkin. Ihailen noita kangasvalintoja, erityisesti tässä toisessa eri kuosien yhdistelyä.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kevyen näköinen mekko! Ja tuo Maretkin on suloinen. Itse tykästyin Alina-malliin ja tein sen myös ilman helmaröyhelöä, kun tyttö ei oikein niistä piittaa. Nätti miusta näin ilmankin.

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja molemmat! Tuo Alina on kyllä ihana, mutta näyttää niin haastavalta tehdä. :)

  VastaaPoista
 4. Todella ihana mekko!
  Ihana myös tuo edellisen postauksen Maret!
  Huomasin saman tässä taannoin Eurokangas visiitillä, että siellä oli todella paljon kivoja kankaita. Tuntuu, että se vaihtelee tosi paljon löytääkö jotain vai ei. Tällä hetkellä minä ainakin löytäisin kankaita useampaankin projektiin.

  VastaaPoista
 5. Minna, kiitos! Kangasvalikoima oli tuossa meidän paikallisessa Eurokankaassa nyt niin hyvä, että toisiinsa sopivien kuosien löytäminen oli helppoa! Kannattaa käydä kurkkaamassa! ;)

  Peppi, luulen, että tyttärelleni kelpaisi kaikki mahdolliset röyhelöt, mutta itse pärjään vähemmälläkin! :)

  Maritta, Alina oli suhteellisen työläs, mutta minun mielestäni ei teknisesti kuitenkaan kovinkaan vaikea.

  NorppaStiina, totta turiset! :) Toisinaan ei löydy mitään mikä miellyttäisi, mutta nyt oli paljon mukavaa aina trikoista kevyisiin puuvillakankaisiin.

  Purnauskis, kiitos! :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.