2011/11/06

Luksusta with Sisustuskärpänen

Saimme Piian kanssa osallistua tuttavan emännöimään sisustusiltaan, jossa ruuan ja viinin lomassa Heidi, blogimaailmasta tuttu Sisustuskärpänen, esitteli emännän olohuoneeseen tehtyä uutta sisustussuunnitelmaa. Lisäksi hän esitteli ideoita sisustukseen.

Paitsi että tilaisuuden järjestänyt henkilö sai suunnitelman huoneelleen, saivat varmasti kaikki osallistujatkin jotain mietittävää. Itselleni jäi pari ideaa mietityttämään, mutta yhden toteutin heti.

Uutta asuntoa suunnitellessa ihastuin punaiseen lasimosaiikkiin, jota sitten uskalsin laittaa pikkuvessaan. Tämän tilan suhteen annoin itselleni luvan irrotella värien ja bling-blingin suhteen, joten helmistä punottu tulpannaru osui kuin nenä päähän. Oikeastaanhan tuon voisi toteuttaa oikeista kaulanauhoista, mutta niitä ei nyt kotosalla pyörinyt ja pikkuisia helmiä sen sijaan oli, niin tässä ensimmäinen viritelmä.

Kiitokset illan emännälle Annikalle ja sisustussuunnittelija Heidille. Saisinpa olla kärpäsenä katossa seuraamassa olohuoneremontin edistymistä.

-Paula

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.