2011/10/06

PikatieUseammassakin paikassa internetin ihmeellisessä maailmassa on näkynyt hienoa autotie-teippiä, jota muun muassa täällä myydään. En ole raaskinut vielä teippiä hankkia ja taitaakin nyt jäädä kauppaan, koska askartelimme tänään oman köyhän miehen version.

Töissä siivottiin kaappeja pienimuotoisen muuton myötä ja laskimeen tarkoitettua paperinauhaa löytyi rullakaupalla. Maalarinteippiä, paperinauhaa, tussi ja tieverkosto oli valmis! Lapset hoitivat tiesuunnittelijan roolin ja minä toimin rakentajana. Turvallista matkaa!

-Piia

5 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea - ja huomattavasti käytännöllisempi kuin tuo teippi (saa halutessaan helposti pois!). Täytyypä pitää silmät auki kuittinauhan varalta! ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea! Katson kirpparilla usein kaihoten kassarullien perään ja mietin, mitä niistä tekisin. Totuus on, että en mitään, mutta siitä huolimatta ne viehättävät minua. Ehkä voisin viedä tuliaisiksi poikalapsi-perheeseen. Taisi tulla juuri yksi köyhän naisen joululahjaidea. :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea! Me ollaan tehty ihan maalarinteipistäkin tällaista kaupunkia olohuoneen lattiaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Meille tilattiin tuota autoteippiä ja olen nyt tuon paperiversion vankka kannattaja. Teippi oli pian reunoilta nuhruisen näköinen ja koska se oli ohutta, se repeili vauhdikkaassa leikissä. Kun en enää kestänut nuhruista autobaanaa katsella, oli edessä tuskainen monen illan hinkutus. Liima oli todella tiukassa ja ohut teippi repeili lattiasta irti pienenpieninä palasina. Kannattaa mietttiä kahteen kertaan, kannattaako tuota omaan lattiaansa liimailla. Itse en suosittele.

  VastaaPoista
 5. Kiitos käyttökokemuksistasi tuon teipin suhteen, nyt ei harmita enää yhtään, etten ole sitä meille tilannut! Toivottavasti olet saanut lattiat puhtaiksi, ei muuta kun kassanauhaa hankkimaan! :)

  Mukavaa joulun aikaa toivotellen!
  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.