2011/09/03

ein klein Bus, oder zwei...

Omasta Volkswagen Kleinbusista olen haaveillut pikkutytöstä saakka. Siitä saakka, kun kävimme isäni kanssa sellaisen hakemassa Tervajoen Rinta-Joupista. Puolen tunnin ajomatka kotiin kesti puoli päivää auton ominaispiirteiden takia, mutta isäpä kunnosti siitä ihan mahtavan kesäauton, ja myi pois.

Oikea Kleinbus ei varmasti ole realistinen haave kaupunkilaiselle, jonka auto käy merkkiliikkeessä säännöllisissä huolloissa. Silti matkaan tarttuu volkkarikamaa ja olin luonnollisesti myyty, kun näin nämä Marian tossut. Tutoriaalin valmistuttua leikkasin palat valmiiksi ja jäin keräämään rohkeutta liian pitkäksi aikaa. Aplikointi onnistui kuitenkin paremmin kuin odotin, eikä neulojakaan poikennut kuin yksi.
Malli: Marian Ateljee
Koko: 22

Nahkaa sain huonekaluliikkeen mallipaloista ja sitä on satenkaaren kaikissa väreissä ja sävyissä, ja musta on kierrätysnahkaa SPR:n kirppikseltä. Lienee jonkun vanhoista Lederhoseneista.

Ja tytärhän näki ne Hello Kittyt ja haluaisi samanmoiset...

-Paula


8 kommenttia:

 1. Tosi hienot! Aplikaatio näyttää vähän erilaiselta näissä 22:ssa, kuin minun 32:ssa :) Kieltämättä vanhan auton omistajan täytyy joko itse osata korjata autoaan tai sitten täytyy olla vain ihan tuhottomasti rahaa ;)

  VastaaPoista
 2. Marialle kiitos ja kumarrus ohjeesta! Tosiaan, melkoisen tukavasti ovat bussit parkkeeranneer pieniin tossuihin. Kuvaa en malttanut pienentää, kun tuossakin oli pipertämistä.

  Ja jännä, että värivalinta minulla on aina punainen, koska sellainen se isänkin Kleinbus oli. Tosin se ei ollut splitscreen vaan vuodelta 1967 T2b liukuvalla sivuovella. Sedällä oli kyllä hetken punakeltainen Samba. Oi muistoja!

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Vähänlö hienot! Minä oon yrittänyt metsästää pieniä värillisiä nahkapaloja ja kävi itsellänikin mielessä nuo huonekaluliikkeet. Kävitkö ihan vaan kysymässä vai miten sieltä sait?

  VastaaPoista
 4. Täytyy tunnustaa, että sukulaisten putiikista noita nahkapaloja saan kun kankaat vaihtuvat. Mutta käy kysymässä vaan tai pyytämässä, että jos on menossa poistoon, niin vaikka ilmoittaisivat sinulle.

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavat! Värit on just eikä melkein. :)

  VastaaPoista
 6. Värillä ei niin väliä, kunhan on punainen!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.