2010/12/01

Joulun odotusta IV


Tänään sai sitten viimeinkin avata ensimmäisen luukun! :)

Olin alunperin ajatellut, että pikkuneidille riittävät kaksi kaupasta hankittua kuvakalenteria. Viime vuonna täytin hänelle tavarakalenteria, johon oli valtavan hankala keksiä mitään ja toisaalta pikkutilpehööriä on muutenkin liikaa, joten päätin, että tähän en nyt ryhtyisi. En kuitenkaan malttanut olla tekemättä jotain omaa ja tänä vuonna pikkuneidillä onkin sitten joululaulukalenteri!

Toteutus jäi vähän myöhäiseksi (= lue edelliseen iltaan), ja ensimmäistä ajatusta "pyykkinarulla" roikkuvista kirjeistä en ennättänyt toteuttaa, joten neitiä odotti tänään aamupalapöydässä ensimmäinen kirje tontulta, jonka sisältä löytyi ensimmäinen joululaulu. Liimasin siis pahville 24 eri joululaulun sanat, mukana lauluun liittyvä kuva tai värityskuva, ja joka aamu tonttu sitten jättää kuoren pikkuneidille löydettäväksi. Ajattelin, että kaikki kortit voidaan sitten kerätä yhteen laatikkoon/pussukkaan ja käyttää tänä ja myöhempinäkin jouluina lorupussin tapaan!

Joululauluterveisin!
-Piia

5 kommenttia:

 1. Mielettömän hyvä idea! Erityisesti tuo jatkokäyttö myöhempinä jouluina puhuttelee mua. Ja kortit on vieläpä kauniita, olet taitava. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! Tuo pikkukrääsän kertyminen on totta ja niin ärsyttävää. Todella kaunis toteutus!

  VastaaPoista
 3. Hieno toteutus! Ihania nuo nuottipaperit! Minun suunnitelmat lorukorttijoulukalenterista meni mönkään, kun posti kadotti kirjeen, jossa oli lorukorttivaihdon kortit, joista kalenteri oli tarkoitus tehdä... :( Toivottavasti kortit vielä löytävät perille, että voin toteuttaa sen idean sitten vaikka ensi vuonna.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Täytyy kyllä tunnustaa, että kun en ajoissa kaikkia lauluja kuoriin saanut, on tonttu jo kahtena aamuna unohtanut koko laulun tuoda, kääk!! Onneksi pikkuneiti on vielä sen verran pieni, ettei tätä juttua ihan vielä täysin tajua, ja näin ollen ei osaa kuoria vielä kaivata. Täytyy silti yrittää parantaa tapani! ;)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.