2010/11/17

Tilanne hallinnassa !

Vai liekkö se koskaan on! ;)
Ja hei vaan taas pitkästä aikaa! Reilun kuukauden kesti muuttotauko osaltani, mutta onneksi Paula on rehkinyt ja bloggaillut minunkin edestäni. Tavarat ovat pikkuhiljaa löytäneet paikalleen uudessa kodissa ja ompelukonekin on eksynyt pöydälle jo muutamaan otteeseen. Lähinnä on tullut ommeltua suoraa saumaa; tyynynpäällisiä, päiväpeittoja jne. mutta muutama vaatekin on valmistunut.

Iikku-Kiikulta tilatusta ihanasta pingviinikankaasta syntyi uusimman Ottobren 6/2010 Villi Viikinki kaavalla paita pikku-ukolle.


Pikkuneidille ompelin vihreäsävyisestä Eurokangas löydöstä Ottobressa 4/2010 olleen Emma-tunikan. Aivan ihana malli, jota varmaan tulee ommeltua lisää!


Joulutunnelma alkaa jo pikkuhiljaa hiipiä minunkin mieleen, omaan ihanaan kotiin on mahdottoman mukava laittaa joulua! Myös lahjoja pitäisi käydä pikkuhiljaa tekemään ja sitä ennen vähän jotain pientä joulutoria varten, jota Paula jo mainostikin!

-Piia

6 kommenttia:

 1. Voi, nuo pingviinit ovat niin suloisia:) Nätti pusero ja tuo tunika on tosi kiva, piristävät kanttaukset!

  VastaaPoista
 2. Aivan todella ihana tuo mekko <3 Mulla on tuota samaa kangasta, josta olen tehnyt pieniä matkapusseja Tildan reissu vaatteille. Toimii aivan upeasti mekkonakin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mekko on ollut kovassa käytössä. Malli on kyllä aivan loistava, suosittelen kokeilemaan! :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.