2010/02/14

Pellehermannit

Nämä eivät suinkaan ole täydelliset, mutta harvoin olen ollut yhtä tyytyväinen tekeleisiini, omalla mallilla tehdyt potkuhousut pikku-ukolle!

Tähän mennessä olen pääasiassa ommellut peruspuuvillasta (lakanakangastyyppisestä) ja se onkin mikä mainioita mekkoihin tms. mutta pojan vaatteisiin se on vaikea materiaali, en tiedä mitä siitä tekisin. Nyt ensimmäistä kertaa tein jotain onnistuneesti joustofroteesta ja ennen kaikkea käytin suht onnistuneesti resoria. Resori on ollut minulle aivan mahdoton elementti ja viikonlopun aikana koin sen kanssa todellisen ahaa elämyksen.

Onnistumisen johdosta täytyi heti laittaa tilaukseen ihania froteita, joista olen tähän mennessä vain haaveillut...

Ihanaa ystävänpäivää toivottaen
-Piia

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloiset! Tuo on aivan mahtavaa tuo kangas! Nuo on ihania tuollaiset oivallukset, joita ommellessa tekee. Mulla on ollut monia ´peikkoja´ompeluiden suhteen mutta kun vaan ottaa asiakseen kokeilla ja harjoitella niin yleensä niistä on selvitty ja on oppinut jonkin uuden asian. :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä suloiset haalarit ja pallojoustis niin ihanaa kangasta :) Harmi kun sitä ei saa mistään..

  VastaaPoista
 3. Hei kerros, mikä se sun ahaa-elämys oli? Mä oottelen täällä kovasti myös juurikin sellaista resori-ahaa-elämystä... :)

  VastaaPoista
 4. Itseasiassa tämän pallopotkarin jälkeen olen todennut, että ei se ehkä sittenkään ollut ahaa-elämys... Luulin siis, että olin käyttänyt resoria väärinpäin, mutta enpä ollutkaan, "raidat" menevät vain vähän erilailla eri resoreissa. Hyvin alkeellista on siis tämä meikäläisen resorituntemus ollut...

  Ja täytyy edelleen sanoa, että on kovin kinkkinen materiaali käytettäksi. Parempaan suuntaan on ompelukset menossa, mutta vielä en ole kertaakaan saanut aikaiseksi tuotosta, johon olisin täysin tyytyväinen. Se on vaan yritettävä uudelleen ja uudelleen! :)

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.