2009/09/05

Tyttökullat

Eihän siitä pääse mihinkään, että kun on jonkin vaihteen laittanut silmään, niin hankala on hidastaa. Nyt tarvitsisin varmaan jonkun sortin katkaisuhoitoa tästä painamisesta. Ainakin siihen saakka, kun pääsen marraskuun lopulla oikein kurssille!Tämä sarja onnistui teknisesti yllättävän hyvin, sillä Sinkkuelämän kustannuksia nosti laadunvarmistuksen heikkous, jolloin neljästä kassista kolme oli hyvää ja yksi ei. Näistä tytöistä taas kelpuutan kaikki.

Ensin ajattelin, että näissä Täydellisissä naisissa olisi potentiaalia lahjoa ystäviä, mutta sitten mietin, että ehkä ei uskallakaan. Tunnistan itsessäni kyllä Breen neuroottisuden, mutta kenelle uskallan ehdottaa samaa? Mitä sanoisi ystävä, jonka postiluukusta tupsahtaisi hunajapupu-Gabrielle ihan varoittamatta? Tai loukkaantuisitko, jos ajattelisin sinulle sopivan ihanan hössöttävän Susan-kassin? Taitaa siis käydä niin, että jos Bree, Gabrielle, Susan ja Lynette tunnistaisivat itse itsensä ja haluavat kassin, niin täältä pesee.

Kuitenkin sormia kutittaisi vielä tehdä Edie, vaikka nyt pitäisi jo kutoa kovaa vauhtia sukkia ja lapasia, ja yhdet sormikkaatkin ovat jo puikoilla.

-Paula

2 kommenttia:

  1. Et sattumoisin ole ajatellut myydä? Niin himoitsen...

    VastaaPoista
  2. Kyllähän näitä saa 6€:lla "kulujen peittämiseksi", ei voitto mielessä. Myyntiin en näitä kuvia sen kummemmin tehtaile, mutta teen pyynnöstä ystäville. Pistä sähköpostia, mikä kiinnostaa, niin katsotaan, onko jäljellä.

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.