2009/05/13

Kovasti surisee


Tällaisia vihreä-valkoisia tähtilapasia tuli aloitettua viime viikon koulutusitapäivässä. Ovat samaa mallia, kuin talven pinkit lapaset. Keväällä lapaset eivät niin valtavan tarpeellisia ole, mutta tuleehan se talvi aina. Ja tuntui mukavalta taas pitkästä aikaa kutoa. Kyllähän nämä pitää ennen kesälomaa valmiiksikin saada.

Ja kun tytär nukahtaa, niin ompelukone surraa kesämekkoja omalle ja muiden lapsille. Ihanaa, kun pian niitä saa oikeasti käyttääkin!

-Paula

3 kommenttia:

 1. Ihania käsitöitä Sinulla! En ymmärrä millä aikaa niitä ehdit tehdä.... Minulla, kun tuntuu olevan niin kiire, että hyvä kun joskus blogia ehtii kirjoittaa. :) Nukutko Sinä lainkaan? ;) Kiitos muuten vaipoista. JM toi ne eilen. Kokeillaan niitä ja katsotaan kestääkö tytön iho Fuzzyjä. Ilmoittelen sitten testin tuloksesta ja palautan vaipat, kun tiedämme. Aurinkoista loppuviikkoa koko perheelle!

  Erityisen ihana minusta on tuo kesätakki ja tatami-kesähelleasu. :) Vautsi!

  t. Marika

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti kauniista palautteesta!

  Illalla kun Pinja menee nukkumaan, niin on pari tuntia aikaa touhuta. Mutta eihän sitä aikaa niin hirveästi ole. Odota vain, niin kyllä se teidänkin elämä koko ajan rauhoittuu.

  Toivottavasti Fuzzit sopivat. Meillä ne ovat olleet luottovaippoja, mutta Pinjalla ei ole ollut muutenkaan ihon kanssa hankalaa.

  Nyt pitäisi vähän malttaa tehdä oikeita töitä ja sitten vielä hellemekkojen kimppuun. Muutaman ajattelin vielä surauttaa, kun vauhtiin olen päässyt.

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Hmmm.... Pitäisi varmaan koittaa saada opinnot valmiiksi, kun äiti ja isä ovat luvanneet ompelukoneen valmistujaislahjaksi, sitten voisi itsekin yrittää joskus ommella jotain. :)

  Keinusta kyselit - en usko, että enää sitä tarvitsemme. Ellen liikkuu jo niin paljon etten varmaan uskaltaisi siihen häntä enää laittaa. Kiitos paljon, että kysyit.

  Muuten - käytittekö Fuzzien kanssa riisipaperia?

  t. Marika

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.